A besúgó mellett ezek a sorozatok tűntek el az HBO Maxról

nlc | 2022. Június 30.
Többek közt a nagy sikerű Aranyéletet sem találjuk már meg a kínálatban.

Nemcsak A besúgó tűnt el minden magyarázat nélkül az HBO Max kínálatából, hanem több másik sorozat, köztük az Aranyélet összes évada.

(Fotó: Jelenet A besúgó című sorozatból)

A 24.hu hívta fel arra a figyelmet, hogy a Sorozatjunkie listába szedte, mely sorozatokat váltak elérhetetlenné a streamingszolgáltató kínálatában, ám a felsorolás tovább bővülhet:

Arra továbbra sincsen hivatalos magyarázat, miért pont most, miért pont ezek és miért egyszerre tűnt el ennyi sorozat bármilyen indoklás nélkül.

Mint ismert, tegnap hirtelen eltűnt a nemrég bemutatott új magyar sorozat, A besúgó összes epizódja a kínálatból. A furcsa esetet a streamingszolgáltató szűkszavú közleményben kommentálta:

Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről.

A besúgó eltávolítása a közösségi média világában is nagy port kavart. Rengetegen ragadtak klaviatúrát, hogy kifejezzék, nem értik, miért kellett egy ilyen népszerű sorozatot kivenni a műsorok listájából.

Néhány hónappal ezelőtt kollégánk készített interjút A besúgó három szereplőjével, Szász Júliával, Patkós Mártonnal és Hermányi Mariannal. Korábban pedig Szentgyörgyi Bálinttal, A besúgó alkotójával beszélgetett.

Exit mobile version