Kemping, ahol öröm sátrat verni

nlc | 2023. Március 21.
A kempingezés ma már nem egy fa tövénél levert sátrat jelent. Kempingezhetünk komfortosan, igénybe vehetünk masszőrt, mindezt itthon, egy pazar gyógyfürdő mellett.

A kempingezés újra fénykorát éli. Míg a fiatalabbak a sátorozás lehetőségét keresik, addig a családosok, vagy az idősebbek szeretnek lakóautóval nekivágni a tavaszi-nyári vakációnak. Zalakaroson is európai színvonalú kempingben élvezhetitek a vakációt, az április 7-én nyitó Thermal Campingben, így akár már a húsvéti szezont is ott tölthetitek. A kemping új koncepcióval várja a pihenni vágyókat.

Ne mondj le a kényelemről!

A kempingek egyik nagy előnye, hogy sokkal közelebb kerülhetünk a természethez. A zalakarosi kemping árnyékot adó hatalmas fákkal, csendes légkörrel várja a pihenni vágyókat, ugyanakkor a városközponttól és a termálfürdőtől is alig 300 méterre található. Ha lakókocsival érkezünk, akkor a maximális kényelemről sem kell lemondanunk. A sátorozás pedig nemcsak gazdaságos, de olyan szállástípus is, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia az életében. A zalakarosi Thermal Campingben 100-m²-es lakókocsi parcellák és sátorhelyek közül választhatjuk ki az igényeinknek leginkább megfelelőt.

Régi tévhit, hogy egy kempingben le kell mondani minden olyan szolgáltatásról, amit a szállodákban igénybe vehetünk.  Ha a termálfürdő közelében lévő kempinget választjuk, akkor a területén éttermet és masszőrt is találhatunk. A szolgáltatások nemcsak komfortosabbá teszik az ott tartózkodásunkat, de még inkább segítenek abban, hogy kipihenten, feltöltődve térjünk haza a szabadságról, legyen szó hosszú hétvégéről, vagy 1-2 hetes hosszabb vakációról.

A kutyust se hagyd otthon!

Bár már egyre több olyan szállodát találunk, ahová a házi kedvencünket is vihetjük, azért még mindig nem könnyű megoldani a kutyák elhelyezését, amíg mi nyaralunk. A zalakarosi Thermal Camping viszont nem pusztán állatbarát, de egy olyan hely, ahol a kutyusok is családtagok. Fontos azonban, hogy a négylábú kedvenceink csak úgy élvezhetik velünk a pihenést, ha oltási könyvvel rendelkeznek. Ne hagyjuk otthon a pórázt sem, ami a kemping területén szintén kötelező.

Sokan rejtett költségektől, átláthatatlan kalkulációtól vagy a bonyolult foglalástól tartanak, ha meghallják a kemping szót. Pedig, ahogyan Zalakaroson is, már lehetőség van online foglalásra, ahol részletesen láthatjuk, hogy milyen parcellát foglalunk le, milyen szolgáltatásokat vehetünk így igénybe. Ráadásul ebben a kempingben nemcsak a lakóautóval érkezők, de a sátras vendégek is online foglalhatnak parcellát. Kiválaszthatjuk az érkezés és a távozás időpontját, és a vendégek számát is. Az online foglalásnak köszönhetően pedig látjuk az árakat, és az összes lehetőségünket is. De egyedi megoldásokért az ajánlatkérést is igénybe vehetjük, ami a csoportoknak nyújthat nagy segítséget az utazásuk megszervezésében.

Programok Zalakaroson

Exit mobile version