Elegáns megoldással tette szabaddá a törölközővel lefoglalt napozóágyakat

S. Z. | 2023. Július 02.
A kommentelők szerint minden üdülőhelyen szükség lenne a módszerre, hogy ne lehessen stoppolni a napozóágyakat.

Egy mallorcai szálloda alkalmazottja zseniális módon lépett fel azok ellen, akik törölközőkkel foglalják el a napozóágyakat. A megoldásról egy John nevű nyaraló készített videót, amit aztán megosztott a TikTokon.

A felvételen látható, hogy a dolgozó gyorsan, de türelmesen összehajtogatja a napozóágyra tett törölközőket, majd egy zacskóba teszi őket. Összeszed egy flamingós úszógumit is, így pár pillanat alatt három lefoglalt napozóágyat is felszabadít a többi vendég számára.

A jól ismert törölközős napágyfoglalás sok kommentelőnél kicsapta a biztosítékot, és üdvözölték a szálloda megoldását. „Minden nyaralóhelyen szükség lenne egy emberre, aki felügyeli a napozóágyakat. Láttam olyanokat, akik reggeltől késő délutánig stoppolják a napozóágyat!” – írta egy netező. Többen dicsérték a dolgozót, hogy hatékonyan, de méltóságteljesen oldotta meg a helyzetet.

A napozóágyakért igazi harc folyik egyes üdülőhelyeken, a spanyolországi Mallorca Camp de Mar környékén a szálláshelyek már zárva tartják a medenceterületeiket, hogy ne lehessen napozóágyat stoppolni.

Exit mobile version