nlc.hu
Utazás

Napozóágyak stoppolása

Nevetséges csata dúl a napozóágyakért egy nyaralóhelyen

Ha van valami, amiben a turisták verhetetlenek, az a leleményesség. Mindegy, melyik országról vagy milyen korosztályról beszélünk.
Napozóágy

A britek hűvösek, konzervatívak, visszafogottak, tartja róluk a közvélekedés, de aztán beszabadulnak a külföldi szállodákba és olyan visszhangot keltenek, ami még az internetet is bejárja. Most például a spanyolországi Mallorca, a Camp de Mar üdülőövezetére figyel mindenki, ahol a szálláshelyek zárva tartják a medenceterületeiket, hogy ne lehessen napozóágyat stoppolni.

A (főként) brit vendégeket azonban nem ijeszti el a szabályozás, már a kora reggeli órákban a terület bejáratánál várakoznak, azaz várakoztatják a holmijukat.

A helyszínen készített képeken – itt tudod megnézni – jól látható, ahogy a törölközők és strandtáskák nagyon rendezetten sorakoznak a medence mellett, így a szálloda vendégei azonnal bezsákolhatják napozóágyukat, amint a kapu kinyílik.

Egy ott nyaraló férfi a The Mirrornak elmondta: „A napágyőrület megfékezése érdekében a szálloda ajtaját a medence területére nyílóan zárva tartották reggel 8 óráig. Tehát az emberek sorba rakták a törölközőiket a padlón, az ajtó mellett, mielőtt az kinyílt volna. Hozzá kell tennem, hogy nem fiatalokról volt szó, hanem főleg idősekről és középkorúakról. Nem tudom, mikor kezdték, de egyik reggel fél hétkor keltünk, hogy reggelizzünk a kirándulás előtt, és már kialakult a törölközős sor az ajtónál. Őrületes!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top