Rengeteget változtak a Gyilkos elmék ügynökei, mióta először beléptek az FBI-hoz

nlc | 2023. Október 18.
Fogadjunk, hogy te is vallásosan követted egy időben az FBI viselkedéselemzőinek durvábbnál durvább ügyeit a Gyilkos elmékben. Vajon felismernéd őket most is?

Egyeseknek komfortsorozat, másoknak izgalmas borzongás. A Gyilkos elmék nem véletlenül vált olyan elképesztően sikeressé, hogy évekkel a vége után újra folytatni kezdjék a sorozatot. Szerencsére az előzetes hírekkel ellentétben nem a 16. évaddal ér véget, az emberek ugyanis még mindig imádják a profilozók ügyeit nézni. Valószínűleg a Disney+-on nézhető folytatás újabb generációnyi tinit inspirált arra, hogy az elejétől darálják a sorozatot, és hogy fontolóra vegyék a profilozói karriert. (Tudtad egyébként, hogy ma már Magyarországon is lehet belőled viselkedéselemző? ITT írtunk erről.)

Akkor és most

A csapat ugyan állandóan változott, mégis volt egy hétfős kemény magja. Ők voltak a leghosszabb ideig a BAU tagjai, ők lopták be magukat a leginkább a közönség szívébe. És ők azok, akiket most az alábbi galériában megmutatunk neked, hogy néznek ki most a Gyilkos elmék aranykorához képest.

Matthew Gray Gubler nlc

Matthew Gray Gubler nem tért vissza Spence Reidként a Gyilkos elmék feltámasztott évadában, így ha ő volt a kedvenced, a Dollface című sorozatot keresd - legutóbb abban játszott. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

Thomas Gibson nlc

Thomas Gibsont állítólag a viselkedése és alkoholproblémái miatt rúgták ki a sorozatból, ezért kellett elbúcsúznunk Hotchner ügynöktől - azóta nem is igazán kapott szerepeket. Ennek ellenére még mindig a Színészek Céhének tagja, így a sztrájk során készült a legfrissebb fotó róla. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

A.J. Cook nlc

Amikor A. J. Cook nem JJ-ként brillírozik,a gyerekeit neveli és néha kisebb filmekben szerepel (Fotók: RTL Sajtóklub, Jemal Countess/Getty Images)

Paget Brewster nlc

Paget Brewster, azaz Emily Prentiss ki-be járkált az FBI ajtaján. Amikor nem őrült gyilkosokat kerget, olyan produkciókban láthatod, mint az Így jártam apátokkal vagy hallhatod az Amerikai faterben. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

Shemar Moore nlc

Mióta Derek Morgan ott hagyta az FBI viselkedéskutató egységét, Shemar Moore egy másik bűnüldözőszerv ügynökét alakítja a SWAT - Különleges egységben. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

Joe Mantegna nlc

Ahogy David Rossi, úgy Joe Mantegna mögött is hosszú karrier áll. Ezért a színész nem is nagyon terheli le magát munkával - ennek ellenére szuper, hogy az Evolúció alcímű folytatásra még visszatért. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

Kirsten Vangsness nlc

Kirsten Vangsness az egyetlen, aki az összes Gyilkos elmék spin-offot megjárta. Egyértelműen Garcia a legismertebb és legsikeresebb szerepe. (Fotók: RTL Sajtóklub, Profimedia)

Exit mobile version