Legyen élmény a bevásárlás gyerekekkel is

hirdetés | 2023. November 20.
Az természetes, hogy az ALDI-ban szuper spórolási lehetőségekkel és vonzó ünnepi kínálattal várunk, de most a legkisebbekkel is együtt készülünk mikulásra és karácsonyra.

Nagy bevásárlás gyerkőcökkel

Ha vásárolni indulsz, gyere gyerekekkel együtt! November 23-tól minden ALDI-ban kifestőt adunk a kicsiknek, és ha azt kiszínezve visszahozzák üzleteink bármelyikébe, akkor alkotásuk megjelenik a helyi minikiállításon, sőt, egy apró figyelmességgel is megjutalmazzuk őket a kasszáknál: egy pörgettyűvel, amivel garantáltan meghozzuk a kedvüket egy kis játékhoz.

A színezőket november 23. és 29. között kaphatják meg a gyerekek a pénztáraknál, az elkészült remekműveket pedig november 23. és december 6. között várjuk bármelyik ALDI üzletünkben. A kis művészek képeit november 23-tól egészen december 24-ig áruházaink kiállításain mindenki megcsodálhatja. Így kedves, színes gyerekrajzokkal díszített üzleteinkkel várjuk mi is az ünnepeket, és persze megszokott akcióinkkal, valamint kiváló minőségű, alacsony árú termékeinkkel.

Saját márkáink az ünnepi kínálat bajnokai

Kedvező áraink titka ALDI saját márkáinkban rejlik, amelyek a teljes választékunk 90%-át adják. Ha ALDI saját márkáinkat teszed a kosaradba, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó minőséget veszel, méghozzá jó áron. Aktuális szuper ajánlataink közül egyszerűen és alacsony áron beszerezheted az ünnepi menühöz való alapanyagokat, a kiscsizmákba szánt apró figyelmességeket, finomságokat, a lakás ünnepi díszbe öltöztetéséhez illő dekorációkat, és a családodnak, barátaidnak szánt karácsonyi ajándékokat is.

Az ünnepi készülődés a gyerekekkel és velünk teljes!

Exit mobile version