700 ezret fizet egy cég annak, akik vállalja, hogy megnéz 12 karácsonyi filmet

nlc | 2023. December 24.
Még mielőtt: ez nem egy szokatlan álláshirdetés! Ez egy kőkemény verseny!

2000 dollárt, vagyis ma árfolyamon átszámítva, kicsit kevesebb mint 700 ezer forintot fizet a BloomsyBox nevű cég annak a szerencsésnek, aki vállalja, hogy önként megnéz és véleményez 12 karácsonyi filmet a Hallmark kínálatából – írja cikkében a upi.com.

Az – egyébként online virágrendelésben utazó – cég felhívásából kiderül, hogy a szerencsés kiválasztott bőséges mennyiségű forró kakaót, valamint két pár bolyhos zoknit is kap ajándékba, hogy garantáltan biztosítva legyen számára a meghitt filmezés élménye.

Túl szép, hogy igaz legyen? Nos, valóban. A fenti felhívás ugyanis nem álláshirdetés, hanem egy verseny: a jelentkezők először megnézik, majd megadott szempontok alapján véleményezik a 12 Hallmark-filmet, amik között olyan örökzöldek is helyet kaptak, mint a 2008-as The Most Wonderful Time of the Year és a 2017-es Christmas Train.

A győztest, aki a pénz, a kakaó, a zokni és az élmény mellett még egy ingyenes, 12 hónapos előfizetéssel is gazdagodik a virágküldő cég jóvoltából, a beküldött vélemények alapján választják majd ki a jelentkezők közül.

Exit mobile version