Emlékszel még ezekre az egykori showműsorokra?

R. V. | 2024. Május 08.
Több, mint tíz év után visszatér a Megasztár és a Kalandra fal! is a képernyőkre. A nosztalgiahullámot meglovagolva felidéztünk még néhány régi showműsort.

Ami a Sebestyén Balázs-Vadon Jani páros volt 15 évvel ezelőtt, az lesz idén Majka és Pápai Joci, na meg Balázs és Istenes Bence. Ezekkel a műsorvezető duókkal indul ugyanis újra az RTL-en a másfél évtizede „vidám sztárszivatás”-nak titulált Kalandra fal!. A műsorban két háromfős sztárcsapat versenyzett egymással. A feladatuk pedig az volt, hogy a feléjük közeledő, különböző kivágatú falba préseljék be magukat a megfelelő testtartás felvételével. Ha ez nem sikerült, beestek a medencébe. 

Vadon Jani és Sebestyén Balázs a Kalandra fal! 15 évvel ezelőtti epizódjainak egyikében. (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Ezzel már a második szuperprodukciót támasztják fel a kereskedelmi csatornák hamvaikból. Hiszen a Kalandra fal! mellett a Megasztár is új életre kelt. Az újrainduló tehetségkutatóról egyelőre jóval kevesebbet tudunk – még a zsűritagok kilétére sem derült fény. Az biztos, hogy Till Attila visszatér a műsorvezetői posztra, ő osztotta meg ugyanis, hogy idén rekordmennyiségű, 40 millió forintos fődíj vár a győztesre.

Mindezek fényében nosztalgikus hangulatba kerültünk, így összegyűjtöttünk még jó néhány régi showműsort, amik több, mint tíz éve meghatározták a mindennapjainkat.

Emlékszel még rájuk?

leggyengébb láncszem 2000 nlc

A Leggyengébb láncszem Máté Krisztával az egyik legizgalmasabb vetélkedő volt az ezredfordulón. Ha minket kérdeztek, szerintünk ezt kéne újra visszahozni a képernyőre. (Fotó: x Archívum Meglepetés/Fotocentral)

ciao darwin 2004 nlc

Bochkor Gábor vezetésével futott 2004-ben a Ciao Darwin!, melyben két, foglalkozásukban, nemükben, vagy valami másban teljesen eltérő csapat küzdött meg egymás ellen, a feladatok megoldását pedig különböző sztárok értékelték. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

megatánc 2006 nlc

Oké, a Megasztárra nyilván emlékszel. De a Megatánc is megvan? Ez az énekes tehetségkutató táncos kistestvére volt 2006-ban. (Fotó: Németh Gabriella/Fotocentral)

pókerarc 2007 nlc

Sebestyén Balázs és Vágó István voltak a 2000-es évek műsorvezetősztárjai az RTL-en. Így nyilván volt közös műsoruk is. Ez volt a Pókerarc. (Fotó: RTL Sajtóklub)

sztárok a jégen 2007 nlc

2007-ben a magyar celebek a Sztárok a Jégen című műsorban a jégtánc műfajában versenyeztek. (Fotó: Ványi Ákos/Fotocentral)

a széf 2007 nlc

Sebestyén Balázs egyik kvízműsora 2007-ben A széf volt. (Fotó: RTL Sajtóklub)

popdaráló 2008 nlc

Emlékszel még a Popdarálóra? Itt indult nemcsak Kovács Áron, de igazából Vastag Csaba karrierje is. (Fotó: TV2)

rising star 2014 nlc

Magyarországon állandóan tehetségeket kutatunk. 2014-ben a Rising Starral pedig megtaláltuk Freddie-t, Peter Šrámeket és Singh Vikit is. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

szombat esti láz 2014 nlc

Mielőtt Dancing with the Stars volt, a Szombat esti lázban táncoltak hétvégén a sztárok kereken 10 évvel ezelőtt. (Fotó: RTL Sajtóklub)

négyen négy ellen 2014 nlc

2014-ben családok is versenghettek egymás ellen a Négyen négy ellenben. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Exit mobile version