nlc.hu
Aktuális

Ezek a műsorok térnek vissza az RTL-re

Óriási bejelentést tett az RTL: visszatérnek a régi kedvencek

Természetesen lesznek változások is.

A SorozatWiki megszólaltatta az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert, aki számos új bejelentést tett a csatornával kapcsolatban. Elárulta, hogy érkezni fog a Drága örökösök 6. szezonja, mellyel be is fejezik a sorozatot, a Gólkirályt azonban folytatni fogják. 

Vadon Janis és Sebestyén Balázs a Kalandra fal! c. műsorban

Vadon Janis és Sebestyén Balázs a Kalandra fal! c. műsorban
(Fotó: RTL)

Valamint RTL nagy erőkkel készül a The Floor című vetélkedőjére is, amelynek Szujó Zoltán lesz a műsorvezetője. A felvételek hamarosan elkezdődnek, a nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy láthassák a lenyűgöző stúdiót, aminek látványvilága kifejezetten fontos szerepet játszik a műsorban.

Korábban nagy népszerűségnek örvendő műsorok is visszatérnek, ilyen például a Kalandra fal!, ami 15 év után indul újra az RTL-en. Kolosi Péter elárulta, az már biztos, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti majd a show-műsort, az új műsorvezetők kilétét viszont egyelőre nem fedte fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top