nlc.hu
Sztárok

Az RTL Klub őszi műsorai

Bejelentette őszi műsorait az RTL Klub – visszatér a Nyerő Páros és az Álarcos énekes, megvan a ValóVilág 10. férfi házigazdája

Közzétette őszi műsorkínálatát az RTL Magyarország.

A közönségkedvenc Álarcos énekes és Nyerő Páros új évadával várja a nézőket az RTL Klub, a sorozatrajongók nagy örömére új évaddal folytatódik a Drága örökösök és A mi kis falunk is. Idén is lesz Házasodna a gazda és egy vadonatúj saját gyártású vígjátéksorozat is várja majd a nézőket. Az RTLII-n tizedik alkalommal tér vissza a Való Világ.

Jön az Álarcos énekes 2

2020 tavaszának egyik legnagyobb sikere volt az Álarcos énekes, imádták a nézők. A sikersztori idén ősszel folytatódik, újabb titkokat, izgalmakat és számos meglepetést ígérve. “Annyit már most elárulhatok, hogy vadonatúj álarcok lesznek, a vadonatúj sztárokon, akiknek a kiléte továbbra is a tévétörténelem legnagyobb titka” – nyilatkozta a műsor kreatív producere, Verebély Marcell.

Álarcos énekes

Vadiúj maszkokkal jön az Álarcos énekes 2 – Fotó: RTL Klub

Folytatódik a Drága örökösök

A Drága örökösök új évadában folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább kavarják a szálakat az örökség körül. Az akciódúsnak ígérkező 4. évad során új, eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek majd ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és az ellenségek is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz, ami az egész környéket felbolygatja.

Visszatér a Nyerő Páros

Idén ősszel újabb párok költöznek be a Nyerő Páros villájába, akik addig ügyeskednek, taktikáznak, veszekednek és kötnek szövetséget, míg ki nem alakul, hogy melyikük kaphatja meg a 2020 Nyerő Párosa címet.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs kemény évadot ígér – Fotó: RTL Klub

Nagyon mások a karakterek, nagyon jól válogattuk abból a szempontból, hogy szerintem ők a civil életben nem is biztos, hogy találkoznának, ezért nagyon izgalmas kémia van a párok között. Úgyhogy egészen biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz, nagy taktikázás” – nyilatkozta Sebestyén Balázs. A műsor házigazdája egyébként és azt is elárulta, hogy néhány új feladat annyira durva, hogy nagyon próbára teszi majd a játékosokat.

Érkezik az Apatigris 

Az RTL Most+-on már bizonyított, most eljött az idő, hogy a tévé képernyőjén is taroljon: idén ősszel az RTL Klubon is látható lesz az Apatigris című saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat.

Apatigris

Az Apatigris főszereplői: Scherer Péter, Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli – Fotó: RTL Klub

Örülhetnek Pajkaszeg rajongói is

Idén ősszel az 5. évaddal folytatódik A mi kis falunk. Az előző évad Erika terhességi tesztjével ért véget, ősszel pedig kiderül az eredmény is. Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge. Laci és Ildikó pedig azon ügyködnek, hogy elválhassanak, de nem várt akadályokba ütköznek. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat, a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

A mi kis falunk

További izgalmakra számíthatunk A mi kis falunk új évadában – Fotó: RTL Klub

Harmadszor is Házasodna a gazda

Június elején már aratott a Házasodna a gazda legújabb évada: az első epizódban a nézők megismerhették a társra vágyó gazdasszonyokat és gazdákat. Rengetegen jelentkeztek, akik szeretnék elrabolni a főszereplők szívét. A folytatásban a gazdák közülük választják ki azokat, akikkel személyesen is megismerkedhetnek.

Nádai Anikó

A Házasodna a gazda 3. évadának műsorvezetője Nádai Anikó lesz – Forrás: RTL Klub

Indul a jubileumi Való Világ

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. Most már a tizedik VV szereplőit keresik, akik az ősz folyamán beköltözhetnek Magyarország elsőszámú luxusbörtönébe, hogy megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért.

Az RTLII-n látható reality női műsorvezetőjének személyét már korábban leleplezte a csatorna, és most kiderül a férfi társának neve is: a 10., jublieumi Való Világ Powered By Big Brother férfi házigazdája Puskás Péter lesz.

Online sincs megállás

Észbontók, Feleségek luxuskivitelben, Tesztbeszéd – ez csak néhány cím az RTL Most-on található Hazai Extra kínálatából. A pop-up csatorna a felhasználók körében már eddig is népszerű volt, az exkluzív tartalmak pedig újabb lehetőséget kínálnak a szórakoztatásra. 

Hollywood a tévébe költözik

Az idei ősz filmekben is erős lesz az RTL Klubon. A teljesség igénye nélkül itt lesz látható Az igazság ligája Ben Affleckkel, Jason Momoával és Jeremy Ironsszal, az Ocean’s 8 Az évszázad átverése Sandra Bullockkal, Cate Blanchettel és Anne Hathaway-jel, a Tombolás Dwayne Johnson-nal, valamint a Ready Player One.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top