Sztárok

Ők a Házasodna a gazda új szereplői – két nő és hat férfi várja a jelentkezőket

Vasárnap kerül adásba a Házasodna a gazda felvezető része, amelyben bemutatkoznak majd a szereplők. Most ízelítőt mutatunk, íme az első képek a gazdákról!

Harmadik évaddal jelentkezik a Házasodna a gazda, ahogy arról korábban írtunk. A tavalyi évhez hasonlóan ismét lesznek női és férfi gazdák, a vasárnap látható első részben megismerheted majd őket. Ezúttal is Nádai Anikó lesz a műsorvezető, aki elbeszélget velük arról, milyen párt képzelnek el maguk mellé. 

Nádai Anikó a Házasodna a gazda műsorvezetője

Nádai Anikó a Házasodna a gazda műsorvezetője (Fotó: Sajtóklub)

Az RTL Klub társkereső realityjében két nő és hat férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A gazdák között akad, aki halgazdálkodással, növénytermesztéssel, állattartással foglalkozik. Van egy biogazdasszony és egy erdélyi gazda, aki vadőr és medvék etetésével dobja fel a mindennapjait. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Íme az első fotó a Házasodna a gazda szereplőiről: 

A Házasodna a gazda 3. évadának szereplői

A Házasodna a gazda 3. évadának szereplői

Ahogy már 2012-ben és 2019-ben a Házasodna a gazda első és második évadában látható volt ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. Rögtön az adás után lehet is jelentkezni az RTL oldalán azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, jó társuk lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Házasodna a gazda, június 7-én, vasárnap este 18:50-től az RTL Klubon: 

A Házasodna a gazda műsorral kapcsolatban korábban is írtunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top