nlc.hu
Sztárok

Kínos baki: Kiderültek a Kalandra fal! szereplői?

Posztjaikkal lebuktatták a csatornát: ők lehetnek az RTL sztárműsorának szereplői

Úgy tűnik, az RTL 2024-es Kalandra fal! szereplőgárdája nem volt eléggé elővigyázatos a posztolás során, így alapos betekintést engedtek a kulisszatitkokba.

Sok más műsor mellett 2024-ben 15 év kihagyás után visszatér a képernyőkre a Kalandra fal! Bár a csatorna egyelőre még nem árulta el, hogy kik lesznek az adások szereplői, egy eléggé érdekes posztot szúrtak ki a Reddit felhasználók. Frohner Ferenc ugyanis az egyik posztjával eléggé felkavarta az állóvizet a Kalandra fal! műsorával kapcsolatban. A kiposztolt fotóján ugyanis rengeteg olyan gyanús jel látható, ami arra enged következtetni, hogy ő, Nyári Dia és Molnár Nini is az RTL csatornáján az idei évben adásba kerülő műsor játékosai lesznek. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó posztja megindította a találgatásokat (Fotó: Trenka Attila)

Árulkodó részletek

Bár egyelőre még nem lehet biztosan tudni, hogy tényleg ők is szerepelni fognak-e a műsorban, gyanúra adhat okot, hogy Nyári Dián jól láthatóan egy ezüst nadrág van, pont olyan, mint amilyen a korábbi Kalandra fal! játékosain is volt. Illetve bár Molnár Nini kezében ki van takarva az a valami, amit tart, a tükröződésből már elfelejtették eltüntetni azt, így szintúgy remekül látszik, hogy valami ezüst színű ruhadarabot tarthat a kezében.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a fotót már meg sem találni Fecó közösségi oldalán, még inkább táplálva ezzel a rajongók sejtéseit.

Nem csak ők az egyetlenek

Az idei évad kapcsán igencsak közlékeny kedvükben lehettek a sztárok, ugyanis nem csak Fecó volt az egyetlen, aki sejtelmes posztot közölt pontosan ebből az öltözőből. Bár egyikük sem írt műsorcímet ezekhez a bejegyzésekhez, úgy tudni, hogy a posztolásuk hetén éppen a Kalandra fal! című műsort forgatták, így minden teljesen egybevág. Aki ugyanis a közönségválogatással foglalkozik nap mint nap, kiírja, hogy mikor vannak a forgatások – világított rá az egyik felhasználó, majd azt is hozzátette, hogy a 24 órán át elérhető történetek milyen párosokra engednek következtetni: 

  • Járai Máté, Kíra, Szalay Bence
  • Rácz Jenő, Dóri
  • Józan Laci, Görgényi Fruzsi, Kardos Eszter
  • Vásáry André, Henry Kettner és párja, Rebeka
  • Fecó, Dia és Nini

Ha ez tényleg mind igaz, akkor nagyon kellemetlen lehet ez a készítőknek, ugyanis nemcsak a szereplők, de a pletykák szerint a műsorvezetők kiléte is kiderült. A SorozatWiki szerint ugyanis a műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence, illetve Majka és Pápai Joci lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top