nlc.hu
Sztárok

Az RTL bukott műsorai

Nem jött a nézettség: három műsort is levesz az RTL a képernyőről

Nagyobb volt a remény, amit fűztek hozzá.

Három műsor kerül utoljára adásba pénteken és szombaton az RTL képernyőjén. A számok szerint nem sok néző fogja siratni a Lego Masterst, a Kanapéhuszárokat és a A Város Királynőit.

A Lego Masterst egy kifejezetten látványos vetélkedőként szerették volna előadni, amelyben a párban versenyző játékosok hétről hétre megmutatják LEGO kockákból épített alkotásaikat, hogy végül egy páros elnyerje a LEGO Masters címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat. A műsor december 23-án kerül utoljára adásba. 

Lego Masters

Fotó: RTL

A Kanapéhuszárok, melyben átlag emberek véleményeznek egy-egy hírességet, celebet, műsort, hírt, eddig összesen 4 epizódot élt meg. Az első két adás hozott némi sikert, azonban a harmadikra elfogyott a nézők lendülete, nem volt kedvük tovább mások véleményét nézni/hallgatni, így csupán 7 %-os nézettségi arányt mutatott a műsor.

Bruckné

Bruckné

A The Real Housewives budapesti kiadása, A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest december 4-én került a képernyőre. A hét hölgy, akik mindegyike mögött más és más életút van, egy valami viszont közös bennük: mindannyian szemtelenül gazdagok. A drága ruhákkal, luxusprogramokkal, és műbalhékkal tarkított műsor nem nyerte el mindenki tetszését. Sőt, több kritika érte, mint dicséret, így nem meglepő, hogy egy évad után elkaszálták. 

A Város Királynői

A Város Királynői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top