nlc.hu
Sztárok

A Város Királynői című műsor

Ők A Város Királynői – Van, akinek ötször kérték már meg a kezét

Fényűző partik, páratlan villák, pezsgő társasági élet - ezek a hölgyek így élik a mindennapjaikat.

Hét hölgy, mindenki mögött más és más életút, egy valami viszont közös bennük: mindannyian szemtelenül gazdagok. A drága ruhákon és luxuslakásokon túl azonban ők is hús-vér emberek, ugyanúgy küzdenek az élet nehézségeivel, hiszen van, amit pénzzel nem lehet megvenni.

Íme a szereplők:

Apró Anna
Megnézem
Összes kép (7)

A Város Királynőinek életébe december 4-től minden hétköznap a nézők is betekintést nyerhetnek 19.45-kor az RTL-en.

Mi lesz 2024-ben:

  • Érkezik egy új sorozat, ami egy több évtizedes barátság történetéről szól.  …a szomszéd tehene című sorozat szereplőinek kalandjaira az az abszurd humor jellemző, amely abszurd helyzeteket időnként az élet is produkál.
  • Az RTL+-ra érkezik az Ujj Mészáros Károly rendezésében készült Aranyszív – amelynek alapját a Paprika Studios és az RTL Magyarország közös forgatókönyvíró-versenyének egyik pályázata adta – a generációk sorsára, a jelen és a múlt összefonódására helyezi a hangsúlyt, némi romantikával, akcióval és ármánnyal megfűszerezve.
  • 2024-ben pedig érkezik az RTL-re és az RTL+-ra A Renitens című francia-belga bűnügyi vígjátéksorozat magyar verziója is, ahol a főszerepben egy különlegesen magas intelligenciával bíró, háromgyerekes, egyedülálló anya áll. 
Szécsényi Violetta

Szécsényi Violetta (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top