nlc.hu
Sztárok
Hatodszor kérték meg A Város királynői Violettájának a kezét

Hatodszor kérték meg A Város királynői Violettájának a kezét

A jelenlegi párjában talán végre megtalálta az igazit.
Szécsényi Violetta

Megkérték A Város királynői című reality egykori sztárjának a kezét – számolt be a Fókusz. A romantikus eljegyzésre Las Vegasban került sor. Szécsényi Violettának már van rutinja a dologban, hiszen már öt eljegyzése volt (ötször kérte meg a kezét öt különböző férfi), azaz a mostani a hatodik. Korábban erről már beszélt a Sztárboxon tett látogatásakor is, sőt akkor azt is elárulta, hogy nem mindegyik gyűrűt tarthatta meg, mivel volt olyan, aki visszakérte az ékszert a szakításuk után.

Volt, ami visszament a feladónak” – mesélte akkor.

Vőlegényével egy közös fotót is megosztott a közösségi oldalán, megmutatva a hatodik eljegyzési gyűrűjét.

Az esküvőről egyelőre még nincs hír.

“Szécsényi Violetta nehéz körülmények között, szegénységben nőtt fel. Bármilyen segítség vagy támogatás nélkül lett sikeres üzletasszony, önerőből építette fel vállalkozásait”írták még róla A Város Királynői című reality szereplőit bemutató oldalon. Adatlapja szerint mára dúsgazdag üzletasszony vált belőle és egy jól menő birodalmat hozott létre. A Pénzcentrum még a reality idén utánajárt annak, hogy tényleg sikeres üzletasszony-e. A portál kiderítette, hogy Szécsényi Violetta összesen két gazdasági érdekeltséggel rendelkezik, a cégei azonban nem nevezhetőek kimondottan sikertörténetnek. A 2015-ben alapított Waio Hair Trade Kft. már rögtön az első üzleti évben több mint 2,5 millió forintos veszteséget termelt, amit mára megduplázott. A 2008-ban alapított, ingatlanok adásvételére szakosodott Inter Au Pair Kft. pedig 2022-ben már 18 millió forinttal tartozott, valamint az adózás előtti eredménye is jócskán mínuszban volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top