nlc.hu
Sztárok

Régi-új műsorok 2023-ban

Ezek voltak az idei év nagy visszatérő műsorai

Az egyik rögtön bekerült az év legnézettebb műsorai közé.

Legendás műsorok tértek vissza 2023-ban a képernyőre. Van köztük reality, televíziós ökölvívó-gálaműsor és vetélkedő. Ráadásul az egyik régi-új műsor egy legendás műsorvezetőt is visszahozott. 

2023-ban újra megnyitotta kapuit az Éden Hotel – Fotó: Sajtóklub

A VIASAT3 és a TV2 korábbi nagyszabású reality-je,

az Éden Hotel 8 év után az RTL-nél éledt újra.

Az első évada 2011 tavaszán került képernyőre a VIASAT3-on, a második egy évvel később érkezett a csatornára, a stratégiai reality 3. szezonja pedig 2015-ben tért vissza a TV2-n. Az idén debütált 4. évadot Mexikóban forgatták Miller Dávid műsorvezetésével. A luxushotelbe beköltöző játékosok 20 milliós fődíjért szálltak harcba a Csendes-óceán partján, mesés mexikói környezetben.

A 2023-as Sztárbox győztesei - Fotó: Sajtóklub

A 2023-as Sztárbox győztesei – Fotó: Sajtóklub

A Sztárbox 2004-ben és 2005-ben egy-egy adással volt látható az RTL Klubon, méghozzá 2 millió feletti nézettséggel. Mindkét évben 5-5 bokszmeccset közvetítettek. A népszerű produkció

18 év után tért vissza a csatornára, idén ősszel került képernyőre.

A Sztárbox  – amelynek szakmai supervisora az előző részekhez hasonlóan Kovács Kokó István volt – amúgy a Google idei toplistája szerint Magyarországon a legkeresettebb tévéműsorok kategóriájába a felkerült.

7, szemtelenül gazdag hölgy mindennapjai A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című reality-ben – Fotó: Sajtóklub

Teljesen új címmel és az RTL-en tért vissza a Feleségek luxuskivitelben, amely 2017 és 2020 között 4 szezont élt meg a VIASAT3-on. A The Real Housewives magyar adaptációja – A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest címmel – több év szünetet követően 2023-ban az RTL-n tért vissza. A luxushölgyek életét bemutató szériába azonban nem tértek vissza a korábbi évadokban megismert luxusfeleségek, hanem teljesen új szereplők életébe nyerhettünk betekintést.

A Város Királynői ráadásul egy kis átfedést is mutatott egy másik RTL-es műsorral, a Cápák között című üzleti show-műsorral, ugyanis a Cápák egyike, Apró Anna is szerepelt benne.

Egy helyett két házigazdája lett a visszatérő Zsákbamacskának - Fotó: Sajtószoba

Egy helyett két házigazdája lett a visszatérő Zsákbamacskának – Fotó: Sajtószoba

Modern formában

28 év után visszatért idén a Zsákbamacska című műsor is.

Az eredeti produkció 1994 és 1995 között volt látható a mai M1-n, Rózsa György vezetésével. A visszatérő vetélkedő házigazdája Majka és Pápai Joci volt, a munkájukat pedig az egykori exatlonos, Pap Dorci segítette.

A Zsákbamacska egy tévélegenda visszatérését is hozta: néhány exkluzív adás erejéig a legendás vetélkedő egykori legendás műsorvezetője, Rózsa György vette át a házigazda szerepét Majkáéktól. A  legendás tévés 30 év után vezett újra a vetélkedőt. Ez azért is különleges alkalom volt, mivel a televíziózás történetében példanélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshow-t. “Találkozás ez egy régi szerelemmel – 3 évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt – jutalomjáték! (…) Szinte visszafiatalodtam. (…) Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket” – vallotta be Rózsa György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top