Sztárok

A szexi vízimentő öltözteti Zimány Lindát

Zimány Linda, Horváth Éva és Orosz Barbi a "Kalandra fal!" piros nadrágos, szexi vízimentőjének köszönhetően nem áll órákig a tükör előtt. A fiatalember ugyanis stylistként dolgozik.

A szexi vízimentő öltözteti Zimány LindátDávid tizennégy év kajakozás után ma már evezőlapátok helyett vállfákat ragad reggelente. A szőke, napbarnított fiatalember, aki a műsorban esztétikai élményt nyújt a piros úszónadrágban, 2003-ban hagyta abba a versenyszerű sportot. A tizennégy évi kajakozás során volt budapesti és országos bajnok, és nemzetközi versenyeken is megmérette magát.

A sportolást ugyan nem hagyta teljesen abba, de ma már stylistként keresi a kenyerét. Először magazinoknál dolgozott, voltak reklámfilmes munkái. Ma pedig már ő öltözteti a Cool TV műsorvezetőit, Orosz Barbit, Müller Attilát, Zimány Lindát, Horváth Évát. Dávid azt is elárulta, hogy a műsorban a kedvenc celebjei eddig Fekete Pákó és Szőke András voltak.

Forrás: RTL Bulvár
Fotókredit: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top