Jó filmek és hűvös: ezekre ülj be nyáron mozizni!

Rakita Vivien | 2024. Július 16.
A meleg átvészelésére nincs jobb helyszín a mozinál: itt nemcsak hűvös van, de a nyáron rengeteg jó filmet is lehet nézni.

Elmondhatatlanul meleg van. Ez a helyzet, nem tudunk tenni ellene. De segíthetünk magunkon azzal, hogy igyekszünk olyan helyeken tartózkodni, ahol le tudunk picit hűlni. Ez jelentheti a légkondis lakást vagy a vízpartot is – azonban, ha egyikre sincs lehetőséged, a második legjobb opció egyértelműen a mozi.

Mert nem elég, hogy a moziteremben mindig ezerrel pörög a klíma, de amíg kiélvezed, hogy épp nem olvadsz el a negyven fokban, az idődet is hasznosan töltheted. Hiszen nincs is annál jobb program, hogy megnézz egy szuper filmet! Akár egyedül, akár gyerekkel vagy a szerelmeddel mennél, a moziműsoron most mindenkinek találsz kedvére valót. Az alábbi galériában összeszedtük a hónap újdonságaitól a várható kedvencekig (spoiler: augusztus a horror hava lesz) a filmeket, de nem hagytuk ki a még látható produkciókat sem.

Ez vár rád a mozik műsorán

agymanók 2 nlc

Az Agymanók 2 méltó folytatása az első résznek: ezúttal Riley nyári tábori kalandjait követhetjük végig, amit az öt új érzelem tesz még izgalmasabbá. Hogy mennyit segítenek vagy rontanak a most már tinédzser kislány helyzetén, azt június 13-a óta derítheted ki a mozikban. (Fotó: Profimedia)

motorosok nlc

Ne riasszon el a tesztoszterongőz, ami a június 20-án debütált Motorosok képeiből árad. Az Austin Butler, Tom Hardy, Mike Faist és Jodie Comer főszereplésével készült film több, mint egy szimpla motorosbanda bemutatása. (Fotó: Profimedia)

hang nélkül első nap nlc

Nem mindig szeretjük, ha ötezer bőrt húznak le egy franchise-ról, de a Hang nélkülben még mindig van kraft. Az eredeti alkotásban megismert állapotokhoz vezető legelső nap bemutatásában a Stranger Thingsszel berobbant Joseph Quinn és Lupita Nyong’o siet a segítségünkre. Az előzményfilmet június 27-étől nézheted. (Fotó: Profimedia)

horizont nlc

Kevin Costner minden pénzét beleforgatta, hogy elkészítse a Cannes-i Filmfesztiválon debütált westernjét, amelynek szintén június 27-én volt a haza bemutatója. A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború idejének 15 évét öleli fel, és kalauzol el Amerika hőskorába. (Fotó: Profimedia)

gru 4 nlc

Grúból sosem elég, így július 4-étől már a negyedik rész ígér felejthetetlen családi mozizást. Gru, a családja és három Minyon ezúttal tanúvédelmi program alá kerülnek, miközben a többi Minyont a Főgonosz-Ellenes Liga elfogja és ötükből szuperhősöket csinál…(Fotó: Profimedia)

twisters nlc

Mi hiányzott a korábbi nyári moziműsorokból? Hát egy jó katasztrófafilm! Az igazi popcornmozi műfaja most Glen Powellnek és Daisy Edgar-Jonesnak köszönhetően azonban visszatért, és a július 11-én debütált Twisters – Végzetes viharban újra viharvadászokat követünk, ahogy tornádók hajszolásával sodorják veszélybe magukat. (Fotó: Profimedia)

vigyél a holdra nlc

A Holdraszállás tényleg megtörtént? Vagy az egész egy hatalmas nagy kamu, egy megrendezett felvétel volt, amit színészekkel vettek fel? Scarlett Johansson és Channing Tatum romantikus vígjátékának ez a kérdés adja a hátterét. A Vigyél a Holdra július 11-én került a mozik műsorára. (Fotó: Profimedia)

kivérző szerelem nlc

Kristen Stewart és Katy O’Brian erotikus thrillere, a Kivérző szerelemben egy testépítő és egy konditeremvezető szerelme hamar veszélybe kerül, amikor maguk ellen fordítják a várost rettegésben tartó kiskirályát. A film a Sundance és a Berilnale fesztiválokon sodort el mindenkit (magyar bemutató: július 18.). (Fotó: Profimedia)

deadpool 3 nlc

Deadpool & Rozsomák a nyár egyik legjobban várt blockbustere, amelyben Ryan Reynolds Deadpoolja harmadjára is visszatér. Ezúttal Hugh Jackmannel az oldalán, aki még egyszer utoljára újra vaskarmokat növeszt. Lesz itt negyedik fal áttörés, alternatív idővonalak, variánsok és rengeteg bicskanyitogató poén. Remélhetőleg. Premier: július 25. (Fotó: Profimedia)

longlegs nlc

Augusztus 1-jével belépünk a horror havába, és rögtön az egyik legparább filmnek kikiáltott Longlegs – A rémmel kezdünk, melyben Nicolas Cage egy elvetemült sorozatgyilkost alakít. (Fotó: Profimedia)

a csapda nlc

Mi történne, ha Taylor Swift koncertjén játszódna A bárányok hallgatnak? Nagyjából ez a premisszája M. Night Shyamalan új pszichothrillerének, a szintén augusztus 1-jén érkező A csapdának. A főszereplő, „A hentes” nevű sorozatgyilkost Josh Hartnett alakítja, aki a lánya kedvenc énekesnőjének koncertjére megy. Csakhogy nem is sejti, hogy az egész fellépés a rendőrség által az ő elfogására felállított csapda. (Fotó: Profimedia)

it ends with us nlc

Ha szereted Colleen Hoover It Ends With Us – Velünk véget ér című könyvét, akkor jó hírünk van. Augusztus 15-én érkezik a filmváltozat Blake Lively és Justin Baldoni főszereplésével. (Fotó: Profimedia)

vészjelzés nlc

Channing Tatum egy elbűvölő, gazdag vállalkozót alakít Zoe Kravitz első rendezésében, aki meghívja a Naomie Ackie által játszott pincérnőt és barátnőjét a magánszigetére. Bár az egész egy bulis tündérmesének tűnik, hamar kiderül, hogy a csillogás mögött rohad valami. És ami kezdetben csak fura, az egyre gyorsabban válik egészen életveszélyessé. Premier: augusztus 22. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version