Kulcsár Edinának ezzel minden álma valóra vált

M. P. | 2024. Július 19.
Kulcsár Edinának nem titkolt vágya volt, hogy még kisbabája születése előtt eljussanak nyaralni valahova együtt a családdal. Szerencsére ez az álom teljesült.

Kulcsár Edina gyakran oszt meg tartalmat a közösségi oldalain főleg arról, hogy mennyire büszke a családjára. Ezúttal a nyaralásukról árult el néhány részletet.

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

A negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina és családja egy nagyszerű kiruccanáson vettek részt, és a kismama elmondása szerint  rengeteg élményben volt részük. A kalandokról a Facebook-oldalán is beszámolt, a kiposztolt néhány fotót, amin két gyermeke, Medox és Nina láthatóak, de természetesen G.w.M sem maradhatott le a képekről. 

Mint kiderült, Edina már régóta dédelgette azt az álmot, hogy még a szülés előtt eltudjanak utazni valahova és ez az álma valóra vált.

Edina a posztban így fogalmazott: 

„Minden álmom az volt, hogy még mielőtt megszületik a mi kis hercegünk el tudjuk hozni a gyerekeket nyaralni. Most a lányos banda tudott csak jönni, mert hatalmas a logisztika ennyi gyerekkel de azért így sem unatkoztunk. A csajok nagyon jól érezték magukat és habár azt szokták mondani, hogy gyerekekkel nem lehet pihenni, ami valahol igaz is, nekünk azért így is sikerült egy kicsit feltöltődnünk!”

 

 

 

Exit mobile version