nlc.hu
Szabadidő

Jachtot venne Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M hajóskapitányok lettek, következő céljuk a jachtvásárlás

Sikeres vizsgát tett a sztárpár, akik ezzel a vezetői engedéllyel akár a Balatonon is hajózhatnak.

Megszerezte a hajósjogosítványt az éppen a negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina és G.w.M is. A sztárpár régi álmát váltotta valóra azzal, hogy titokban beiratkoztak egy iskolába, ahol sikeresen kitanulták a jachtvezetés fortélyait.

Kulcsár Edina és G.w.M.

2024-es GLAMOUR Women of the Year gála, a Várkert bazárban (Fotó: Trenka Attila)

Nemrég lehetőségünk nyílt sűrűbben hajózni, és ez oda vezetett, hogy el is kezdtük a tanulást Horvátországban. Ezért járunk többször is a tengernél. Az elméletet megtanultuk, most pedig lehetőségünkhöz mérten próbálunk gyakorolni is

– árulta el a pár a Borsnak

Bár a pár egyelőre egy barátjuk 18 méter hosszú vízi járművén gyakorol, a jövőben azonban ők maguk is szeretnének jachttulajdonosokká válni.

„Leírhatatlan élmény egy ilyen nagy hajót vezetni, ad egy szabadságérzetet, de emellett komoly felelősség is hárul az emberre, de nagyon sok múlik a »legénységen« is, hiszen nélkülük elég nehéz lenne mind az elindulás, mind a kikötés. De nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült valóra váltani ezt az álmunkat, nagyon boldogok vagyunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top