Minden, amit tudnod kell az Emily Párizsban 4. évadáról

R. V. | 2024. Augusztus 03.
Tűkön ülve várod Emily visszatérését Párizsba? Máris mutatjuk, mit lehet tudni a netflixes sorozat hamarosan érkező negyedik évadáról.

Van, akinek 2024-ben Párizs az olimpiát jelenti. Másoknak – már évek óta – Emily kalandjait a szerelemben, a munkában és a francia fővárosban. Az Emily Párizsban harmadik évadának szezonzáró epizódját látva pedig egy hangos sacré bleu-t kiáltottak a rajongók, akik már alig várják, hogy megtudják, hogyan folytatódik a Netflix sorozata.

A fináléban ugyanis Gabriel (Lucas Bravo) és Camille (Camille Razat) esküvőjén a menyasszony bejelenti, hogy nem mehet hozzá a séfhez. Mégpedig azért, mert Gabriel és Emily (Lily Collins) azóta szeretik egymást, hogy találkoztak. Ezt hallván Emily aktuális pasija, Alfie (Lucien Laviscount) szakít vele, mondván: félreáll az útból, Gabriel és Emily most már együtt lehet. Csakhogy a helyzet nem ennyire egyszerű, Camille ugyanis várandós.

Fotó: Profimedia

Tehát ennyi dráma után nyilván nem jöhet elég gyorsan az Emily Párizsban negyedik évada. A már május 16-án forgatás véget ért, a kérdés már csak tehát az, hogy mikor láthatjuk a következő epizódokat. Na meg persze az is, hogy mit fog tenni Gabriel, mikor rájön Camille és Sofia (Melia Kreiling) kapcsolatára? Visszamegy-e Alfie Londonba? Vajon Gabriel megkapja-e a Michelin-csillagját? És mi lesz Mindy (Ashley Park) eurovíziós ambícióival?

Mikor tér vissza Emily Párizsba?

A You és a Bridgerton után az Emily Párizsban is beáll a kétfelé szakított évadok sorába. Így a negyedik szezon első fele augusztus 15-én érkezik, míg a második szeptember 12-én. Mint eddig, az évad most is 10 részes lesz. Emellett Emily nem csupán Párizs új arcát fogja megismerni (végre leesik az első hó a francia fővárosban), hanem többek között Rómát is.

„Bár Emily szíve örökké Párizshoz lesz hűséges, az élete izgalmas fordulatokat vesz ebben az évadban. Ne lepődjetek meg, ha egy római vakáción találjátok őt”

 

– mondta a sorozat sztárja, Lily Collins a negyedik évad bejelentővideójában.

Fotó: Stephanie Branchu/Netflix

Kiket láthatsz viszont a folytatásban?

A Netflix hivatalos bejelentése szerint Emily (Lily Collins), Gabriel (Lucas Bravo), Mindy (Ashley Park) and Camille (Camille Razat) mind visszatérnek. És ahogy az alábbi előzetesből is kiderül, Alfie (Lucien Laviscount) és Camille szeretője, Sofia (Melia Kreiling) sem mennek sehova.

Miután a harmadik évadban Emily úgy döntött, hogy nem tér vissza Chicagóba Madeline-nel (Kate Walsh), valószínűleg, hogy Walsh-nak a továbbiakban nem jut akkor a szerep a sorozatban. Ellentétben az Agence Grateau munkatársaival, Julien-nel (Samuel Arnold) és Luc-kal (Bruno Gouery), élükön Sylvie-vel (Philippine Leroy-Beaulieu), ahogy Antoine (William Abadie) is vissza fog térni.

Miről fog szólni a negyedik évad?

A hivatalos szinopszis szerint „Camille és Gabriel félresikerült esküvőjének drámai fordulatai után Emily nem tudja, mitévő legyen. Két férfi iránt is erős érzelmei vannak, csakhogy Gabriel gyermeket vár az exével, Alfie vele és Gabriellel kapcsolatos legrosszabb félelmei pedig beigazolódtak.

Fotó: Profimedia

Sylvie eközben a házassága érdekében kénytelen szembenézni a múltja dillemáival, az Agence Grateau pedig a személyzeti problémákkal van elfoglalva. Mindy és a zenekar az Eurovízióra készül, de amikor elfogynak a tartalékaik, trükközniük kell. Az Emily és Gabriel közti kémia tagadhatatlan, miközben együtt dolgoznak a Michelin-csillagért, de két hatalmas titok talán összetörheti minden álmukat.”

via

Exit mobile version