nlc.hu
Szabadidő

Emily Párizsban 3. évad

Minden, amit az Emily Párizsban holnap érkező 3. évadáról tudnod kell

Kedves Utasaink! Öveket becsatolni, hamarosan landolunk Párizsban, hogy testközelből láthassuk, hogyan dönt Emily karrierről és szerelemről.

Nincs még egy olyan megosztó tartalom a Netflix műsorkínálatában, mint az Emily Párizsban. Vannak, akik imádják, mások pedig szívből gyűlölik, a szériának ugyanis a valósághoz körülbelül semmi köze nincsen, talán csak azt apróságot leszámítva, hogy Párizs valóban egy létező város, de erről bővebben egyébként ITT írtunk. Ennek ellenére az élbolyt erősíti a streamingszolgáltató saját gyártású produkciói között, akárcsak a szintén megosztó Bridgerton – aminek a 3. évadja készül éppen -, szóval nem mehetünk el amellett, hogy december 21-én, azaz holnap érkeznek az új részek, amiben tovább izgulhatunk azon, hogyan dönt Emily (Lily Collins) és melyik srác lesz a befutó, Gabriel (Lucas Bravo) vagy Alfie (Lucien Laviscount).  

De hol is hagytuk abba? 

A második évad egésze tulajdonképp a végkifejletre épült, ugyanis Emily élete, ha úgy tetszik darabokra hullott. Gabriellel való kapcsolata még azelőtt véget ért, hogy igazán elkezdődött volna, Camille (Camille Razat) rájött, hogy viszonyuk volt, így a két lány barátságában is mosolyszünet következett be. Eközben kiderült, hogy Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) magánakcióba kezdett, és úgy döntött, saját marketingcsapatot alakít, amiben, minden nézeteltérésük ellenére Emily-nek is felajánlott egy pozíciót, miközben a lány Chicagóból is kapott egy ajánlatot. A válság közepette rátalált a boldogság Alfie személyében, de a srácot visszaszólította a munkája Londonba, így távkapcsolatban egyeztek meg. Ugyanakkor Emily szíve még mindig Gabrielhez húzna, de a séf és Camille az utolsó részre kibékültek, és ő megígérte a lánynak, hogy nem kavar be még egyszer a kapcsolatukba. 

Ennyi dráma akár egy Barátok közt epizódnak is beillene, de végülis ez mind kellett ahhoz, hogy a harmadik évad elkészülhessen, sőt, már a negyediket is berendelték az alkotóktól. 

Emily Párizsban

Fotó: Stéphanie Branchu/Netflix

Mérföldkőhöz érkezünk 

2022 októberében a kaliforniai Ralph Lauren divatbemutatón Lily Collins úgy nyilatkozott az Entertainment Tonightnak, hogy a rajongók sokkal többre számíthatnak, mint korábban. 

Több szerelmi háromszög, több dráma, több nevetés, több divat, több helyszín, több Franciaország!

 – mondta, és hozzátette, sok cliffhangerre kerül sor az új részekben. Collins egyébként már nemcsak a sorozat főszereplőjeként, hanem producerként is közreműködött a részek elkészítésénél, amit egész egyszerűen álommunkaként definiált a magazin számára, és abból ítélve, hogy milyen kommenteket kapott a kollégáitól az Instagramon, láthatóan ők is így éreznek a forgatással kapcsolatban.

Lucas Bravo sem szerénykedett, mikor a harmadik évadról mesélt a Digital Spy-nak, ő is nagy csavarokról és fordulatokról mesélt: „Minden fel van erősítve. Úgy érzem, Darren (Darren Star, a forgatókönyvíró – a szerk.) egy kicsit megőrült az évad megírásakor. Velünk él és ír, miközben forgatunk, így ihletet merít a saját életünkből, a dolgokból, amelyeket mondunk, és a helyekről, ahová járunk, aztán befecskendezi a Darren Star mágikus buborékot mindennek a közepébe, és az szétoszlik.” 

De kanyarodjunk vissza a sztorihoz, amihez egy elég részletes ízelítő érkezett két héttel ezelőtt: 

Az előzetesből nagyon úgy tűnik, hogy Emily-nek nem sikerül olyan könnyen döntést hoznia, mint azt korábban feltételeztük, ugyanis kettős ügynökre vált, és amellett, hogy szerepet vállal Sylvie új cégében, a régiben sem adja fel a munkáját – nyilván ezt senkinek nem árulja el, és az is egyértelmű, hogy a dolog előbb-utóbb kibukik, újabb kellemetlen szituációba sodorva a lányt. Alfie-val való kapcsolata egyre inkább elmélyül, a képkockákból ítélve valami romantikus helyszínre is elutaznak, ez azonban nem tudja felülírni, hogy valójában Gabrielbe szerelmes, aki egy alkoholmámoros pillanatban bevallja a lánynak, hogy teljesen megváltoztatta az életét. Bár a jelek arra utalnak, hogy Camille-el is sikerül rendezniük a kapcsolatukat, azért egy megcsaláson elég nehéz felülkerekedni, így ezen a téren is számíthatunk új fordulatokra. Amiről pedig szintén érdemes megemlékezni, hogy a megszokott karakterek közül mindenki visszatér az újabb évadra, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogyan fűzik tovább az alkotók a szálakat. 

A harmadik korántsem az utolsó 

És ha már tovább fűzés, akkor beszéljünk arról is, hogy a harmadik évaddal biztosan nem zárul le a sorozat. Még januárban osztott meg az Instán Collins egy fotót, amin egy pólóban áll, a címszereplővel a mellkasán, és itt jelentette be az izgalmas hírt, miszerint a Netflix berendelte a show harmadik évadja mellett a negyediket is.  

Nem tudom megmondani, hogy Emily szeretné vagy utálná-e ezt a ruhát, de akárhogy is, sikoltozna. Őszintén szeretlek titeket, nagyon köszönöm a hihetetlen támogatást. Komolyan alig várom. Merci Beaucoup!” – írta a fotó alá, amit a kollégái is ujjongva fogadtak. A rajongók szerint egyébként érdekes lenne, ha Emily egy másik városban is kipróbálná magát, 2022 tavaszán petíciót is indítottak az ügy érdekében, és Collins is benne lenne, egyetlen feltétellel: 

Őszintén szólva, ha tehetném, az egész világot bejárnám vele – mondta a The Tonight Showban Jimmy Fallonnak. – De van egy kikötésem, csak olyan utcákra akarok menni, ahol lapos cipőt viselhetsz – mert nem is gondolnád, milyen fájdalmas magassarkút viselni Párizsban. Igazából szó szerint minden héten elmentem orvoshoz, hogy kezeltessem a lábamat, mert állandóan magassarkút hordtam” – tette hozzá, és megjegyezte, minden pár cipőhöz talpbetétet kellett készíttetnie. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top