6 sorozat, ha nem bírod kivárni az Emily Párizsban második felét

R. V. | 2024. Augusztus 28.
Pillanatok alatt ledaráltad az Emily Párizsban új évadának első felét? Hoztunk pár sorozatot, amivel elütheted az időt, amíg érkezik a folytatás!

Valljuk be, az egyetlen dolog, amiért egy kicsit elviselhetőbb, hogy hamarosan itt a szeptember az az, hogy vele együtt érkezik az Emily Párizsban negyedik évadának második fele! Mert hát biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen öt rész után te is tűkön ülve várod már a folytatást. Ami pedig tehát szeptember 12-én landol a Netflixen, hiszen Emily is megkapta a mostanában trendi „szakítsuk két részre az évadokat”-kezelést a streaming platformtól. 

Fotó: Netflix

Sajnos ez a dátum még nem két nap, mire eljön. De átérezzük az űrt, amit Emily (meg Gabriel…és Alfie) hagyott maga után. Ezért úgy döntöttük, mutatunk hat sorozatot, amit (ha nagyon eltökélt vagy) ledarálhatsz, amíg várakozol a következő öt epizódra.

szex és new york nlc

Az abszolút kézenfekvő sorozat a Szex és New York, hiszen mindkét sorozatnak ugyanaz a kreatátora: Darren Star. (Fotó: HBO)

valeria nlc

Ha az Emily Párizsbannál a forró szerelmi háromszög és Emily kalandjai fogott meg, akkor szívből ajánljuk a Netflix spanyol sorozatát, a Valeriát. (Fotó: Profimedia)

partner track nlc

A partnerség nyomában ugyan nem egy marketingcég, hanem egy jogi vállalat feltörekvő üdvöskéjét mutatja be, azért ha a karrier-vonalat élvezed a legjobban, érdemes lecsekkolni. (Fotó: Vanessa Clifton/Netflix)

ginny és georgia nlc

Emily az a szereplő, aki bármennyire is idegesít minket a hülye döntéseivel, egyszerűen mégis imádjuk. Vagy épp imádjuk utálni. Akárhogy is, ezt az érzést Ginny is két perc alatt előhozza benned a Ginny és Georgiában. (Fotó: Profimedia)

egyetemista lányok szexuális élete nlc

A női barátságokról szóló történetekért (mint amilyen az Emily Párizsban) mindig rajongani fogunk. Éppen ezért nagy kedvencünk az Egyetemista lányok szexuális élete című HBO-s sorozat is!(Fotó: HBO)

gossip girl nlc

Bár hangulatában nem feltétlenül tükrözi az Emily Párizsbant, de mivel a Gossip Girl volt az a sorozat, amin keresztül Emily és Pierre Cadault összebarátkoztak, kihagyhatatlan a listáról! Ráadásul, ha imádod nézegetni az Emily Párizsban ruháit, akkor megígérhetjük, hogy ugyanezt megkaphatod a Gossip Girltől is.(Fotó: Profimedia)

Exit mobile version