nlc.hu
Szabadidő

Februári Netflix ajánló

Ismerős gyilkossal, szellemmel és szerelemmel erősít februárban a Netflix

Máris itt a február, vele együtt pedig a Netflix legújabb egyvelege!
Jelenet a Te c. sorozat negyedik évadából

Februárban sem hagy minket parlagon a Netflix, több olyan újdonság érkezik a streamingszolgáltató műsorkínálatába, ami kicsit megszínesíti az utolsó téli napokat. Mindez sorozat- és filmfronton is igaz: jöjjenek azok, amiket a legjobban várunk! 

Ami a sorozatokat illeti 

Te – február 9. 

Mindig kicsit aggályos egy pszichopata hajlamú főszereplőnek drukkolni, ennek ellenére Joe Goldberg (Penn Badgley) karaktere olyannyira közkedveltnek mondható, hogy a platform már a negyedik évadot tűzi műsorra a Te című sorozatból. Az előzetes hetekkel ezelőtt landolt a videómegosztókon, de hamarosan végre testközelből is láthatjuk, hogyan boldogul Goldberg Londonban, mint egyetemi professzor. A sorozat két részletben érkezik, úgyhogy ha szeretnéd egyben ledarálni, akkor március végéig érdemes várni.

Love is Blind – február 10. 

A népszerű reality alcímnek Az oltár után megnevezést kapta, ami gyakorlatilag teljes mértékben elárulja, miről fog szólni az évad. Megcsalás, lánykérés, bulik – ez a fejezet azt mutatja be, mi történik a „boldogan éltek” után. 

Outer Banks – február 23. 

Ismét az észak-karolinai tengerpartra csábít az Outer Banks – meglehetősen hamar, hiszen a vakáció szezonja sajnos még odébb van –, melynek főszereplői tovább kutatnak a kincsek után, miközben próbálnak a felnőtté válás tipikus problémáival is megküzdeni. 

Feketelista – február 27. 

Tizedik és egyben utolsó évadához érkezik a Feketelista, ahol Rednek (James Spader) a múltjával kell szembenéznie, ugyanis egy olyan ember szabadul ki a börtönből, akit ő jelentett anno az FBI-nak, és aki remekül érvel amellett, hogy személyes vendettáját más, a listán szereplő személyek is támogassák. 

A hónapban érkezik még néhány régi ismerős, például Az Upshaw család (3. évad – február 16.) vagy a Rablók: A sorozat (2. évad – február 17.), de azoknak sem kell aggódniuk, akik valamilyen újdonságra szomjaznak, főleg nemzetközi vonalon rengeteg érdekesség érkezik, hogy csak néhányat említsünk, landol Az osztály (február 3.), a Vörös rózsa (február 15.), ami a Szexoktatás című sorozat producereinek a nevéhez fűződik, az Egy lány és egy űrhajós (február 17.) vagy éppen a Triptichon (február 22.) – ezekhez már mind találsz előzetest a YouTube-on. 

Filmekre várva 

Jessica útja – február 3. 

Jessica Watson 16 évesen döntött úgy, hogy egyedül, egy aprócska vitorláson megkerüli a Földet, a film az ő igaz történetét dolgozza fel, honnan indult, milyen veszélyekkel nézett szembe, és végül hogyan ért célt. 

Nálad vagy nálam – február 10. 

Filmes tekintetben a hónap legnagyobb dobásának ígérkezik a Nálad vagy nálam Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével, ami gyakorlatilag a tökéletes Valentin-napi alkotás lett, látatlanul is borítékoljuk, hogy a film megpendíti a szív húrjait. 

The Strays – február 22. 

Ha izgalomra vágysz, akkor a The Strays lesz az, ami némi libabőrt csempész a hónapodba, ami egy felső középosztálybeli feleség és anya (Ashley Madekwe) tökéletesnek hitt életét mutatja be, ami tökéletes hazugságra épül.  

Szellem van a házunkban – február 24. 

David Harbour, a friss Golden Globe-díjas Jennifer Coolidge és Anthony Mackie olyan szellemesen jó vígjátékot csináltak, amire nagyjából a klasszikusnak számító Szellemirtók óta nem nagyon volt példa. Persze butaság lenne a kettőt bármilyen párhuzamba állítani, épp ezért legyen elég annyi, hogy az előzetes alapján lesz min szórakozni a hónapban. 

A február nyilván ennél több mindent is tartogat, ami szintén érdekes lehet, az a Kedves David (február 9.), az Egy jó ember tíz napja (február 10.), Kifürkészhetetlen utak 2. (február 13.), A nevem Chihiro (február 23.). 

További tartalmakat és a hozzájuk kötődő premierdátumokat a Netflix Magyarország Instagram-bejegyzésében találhatsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top