nlc.hu
Sztárok

Jennifer Coolidge köszönőbeszédéért rajong az internet

Golden Globe: Jennifer Coolidge köszönőbeszédéért rajong az internet, méghozzá joggal

A Fehér Lótusz sztárja valójában nem csinált mást, csak felment a színpadra és önmagát adta. Ez önmagában épp elég szórakoztató volt ahhoz, hogy a Twitteren azt kívánják: a jövőben ő vezessen minden hollywoodi díjátadó gálát. Megtudhattuk tőle, hogy A Fehér Lótusz óta szóba állnak vele a szomszédjai.
Jennifer Coolidge

Az HBO-n és az HBO Max-on látható A Fehér Lótusz Szicíliában látható második évada kétségtelenül a tavalyi esztendő nagy sikersorozata, és az egyik legünnepeltebb alakítás a szezonban ismét Jennifer Coolidge-é, aki Tanyaként harcba keveredik egy csapatnyi gonosz meleggel, akik rajonganak érte, miközben ki akarják fosztani és meg szeretnék gyilkolni őt. A Golden Globe a legjobb női mellékszereplő minisorozatban, antológiasorozatban vagy tévéfilmben kategória díjával jutalmazta őt, aki ezt egy rendkívül szórakoztató köszönőbeszéddel hálálta meg a gálán.

A színésznő kapásból azzal kezdte, hogy letette a földre a Golden Globe-szobrot maga mellé, mert nehéz, és állítása szerint nem szokott edzeni. Miután köszönetet mondott azoknak, akiknek a karrierjét köszönheti, elviccelődött azon, hány különböző Amerikai pite-filmben tűnt fel korábban, és elmondta, hogyha hívnák, menne a következő kettőbe is. Aztán elmondta, hogy fiatalon komoly álmai voltak a szakmáról, de ahogy idősödött, be kellett látnia, hogy ezekből valószínűleg nem lesz semmi, viszont A Fehér Lótusz című sorozat showrunnere, írója és rendezője Mike White ismét reményt adott neki és megváltoztatta az életét.

A szomszédjaim szóba állnak velem, meg ilyenek. A dombon soha korábban nem hívtak meg egyetlen partira sem, most meg sorra kapom a meghívókat. És ezt neked köszönhetem, Mike White.

Ez után még elmondta, hogy White mennyire jó ember, aki nagyon törődik az embertársaival. Közben egy-két kihalkított káromkodás is elhagyta a száját, és az egész beszéd olyan kellemesen spontán, szétesett és közben vicces volt, amire csak Jennifer Coolidge képes. A színésznő egyébként díjat is adott át a gálán, és azt is sajátos módon csinálta:

A Golden Globe 2023-as díjazottjainak listáját itt találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top