Kiömlött egy korsó ital a buliban, veszélybe került a Nagymező utcai szórakozóhely jövője

S. Z. | 2024. Szeptember 25.
A DJ-pultot leöntő elkövető eltűnt, így a kárt a szórakozóhelynek kell kifizetnie. A vendégek segítségét kérték.

Egy vendég leöntötte itallal a Nagymező utcai Edith bár DJ-pultját, a milliós nagyságrendű kár pedig a szórakozóhely létét veszélyezteti, így a vendégek segítségét kérik.

„Sajnos a fent említett éjszaka egy pontján az egyik vendég egy teljes korsónyi italt borított a dj-pultba. Ha valaki csak egy kicsit is jártas a szórakoztatóiparban, pontosan tudja, hogy ez maga a kollektív klubos rémálom, az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy szórakozóhely életében megeshet” – olvasható az Edith bár Facebook-bejegyzésében.

Fotó: Facebook/Edith

Mint írják, a másfél héttel ezelőtt, egy szombat este történt incidensben a szinte új lejátszó csaknem teljesen elázott, ezáltal „helyben kimúlt”. A pult nagyobb része megúszta a balesetet, de a kár így is milliós nagyságrendű, ráadásul a felszerelés bérelt.

Az elkövető a kavarodásban eltűnt. Azóta is keressük, de valószínűleg már soha nem lesz meg, így 100 százalékban nekünk kell elkárolni a balesetet. A nyári zárva tartás miatt annyira ki vagyunk centizve anyagilag, hogy ez a malőr egy K.O. a helynek.

Az Edith ezért segítséget kér, de – ahogy fogalmaznak – „szeretnénk végtelen eleganciával, egyúttal a ránk jellemző outsider módon megtenni ezt”. Örömrészvényeket bocsátanak ki, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben lefogyasztható kuponokat lehet vásárolni náluk, valamint kibocsátanak egy klubkártyát, amely május végéig ingyenes belépést biztosít a nem zártkörű rendezvényeikre.

Pénteken tartanak egy támogatói estet, de a Patreonon keresztül távolról is lehet segíteni a szórakozóhelynek.

Exit mobile version