nlc.hu
Szabadidő

Bepanaszolták Budapest új szórakozóhelyét

Három hete nyílt, a helyiek már bepanaszolták az új budapesti szórakozóhelyet

A hangerőre panaszkodtak a lakosok, a MONYO Land az illetékes hivatal döntésére vár.

Június közepén, a Gyömrői út mellett, egy ipari területen nyílt meg a MONYO Land szabadtéri szórakozóhely, ahol úgy tűnik, egy ideig nem lesznek zenés rendezvények, koncertek. 

“A MONYO Land rendezvénytartási engedélyét a nyitást követő 15 napon belül a hangkibocsátás szintjének szabálytalanságára hivatkozva megtámadta egy tizenhét fős, helyi lakosokból álló csoport, amelynek következtében az önkormányzat felfüggesztette az engedélyt”

– írják a Facebook-oldalukon

Hozzátették ügyük jelenleg Budapest Főváros Kormányhivatala előtt van, és biztosak abban, hogy kedvező döntés születik. “Rendezvénytartási engedélyünket Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal az engedélyezési eljárás során végzett hitelesített hangmérések alapján adta meg, amelyekkel igazoltuk, hogy a hangkibocsátásra vonatkozó jogszabályoknak megfeleltünk.”

Amíg azonban nem fejeződik be a másodfokú eljárás nem szervezhetnek olyan eseményeket, amihez a fenti engedélyre van szükség, és elnézést kérnek emiatt a közönségtől. Ígéretük szerint a fejleményekről folyamatosan beszámolnak majd.

sör

Fotó: Pexels/Cottonbro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top