Teljesen más arcát mutatja új műsorában Kadarkai Endre

V.B.T. | 2024. Október 03.
Érzelemteli műsorral debütált az ATV-n Kadarkai Endre: íme, a Nagy Dilemma.

Kadarkai Endre neve nem ismeretlen a közönség számára, hiszen Youtube-on látható interjúműsorának szinte minden része több százezres megtekintésnek örvend. „Nagyon örülünk, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. Talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője” – mondta a műsorvezetőről a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd.

Fotó: ATV

A mindig felkészült, kizökkenthetetlen Kadarkai Endre egy teljesen új formátumban mutathatta meg magát a képernyőn, október 2-án, 21:30-kor debütált ugyanis a Nagy Dilemma című műsor az ATV-n, amely érzelemteli, mély beszélgetésekkel és nevetéssel teli pillanatokat ígér a nézőknek.

A műsorvezetőhöz minden adásba 2-2 vendég érkezik, akiket morális, társadalmi, valamint kulturális dilemmák elé állít. A szereplőknek nehezen megválaszolható erkölcsi kérdésekre kell reagálniuk, ebből pedig olyan beszélgetések bontakoznak ki, amelyekre előzetesen még
a műsor készítői sem számítottak. Az első adás vendégei Pásztor Anna és Steigervald Krisztián voltak.

„Ez alapvetően egy játék, ahol nincs jó és rossz válasz, nem a morális útmutatás  a cél. Hangosan gondolkodunk, és pusztán megvizsgálunk egy-egy elméleti dilemmát. A vendégeim megindokolják a választásukat, ezt pedig nagyban befolyásolja a személyes érintettség, amely alapján az eddigieknél sokkal jobban megismerhetjük magát az embert. Hogy milyen az értékrendje, a világhoz való viszonya, mik a prioritásai az életében. Az eddigi felvételek nagyon jól sikerültek, igazi, mély beszélgetések alakultak ki, sokat nevettük, de akadt bőven megható pillanat is. Igyekeztünk minél sokszínűbb vendéglistát összerakni, hogy a lehető legtöbb nézőpontot megismerhessük” – mondta Kadarkai Endre. A műsorban szerepel többek között Aranyosi Péter, Pásztor Anna, Nagy Feró, Kovács Patrícia, Kovács András Péter KAP, Steigervald Krisztián és Zacher Gábor is.

Exit mobile version