Három nagy visszatérő az X-Faktor színpadán

nlc | 2024. Október 06.
Az X-Faktor legutóbbi adásában a visszatérőké volt a főszerep. Voltak nagy meglepetések, és persze sokkoló előadások is.

Abodi-Nagy Blanka 2011-ben  szerepelt először az  X-Faktorban, azóta viszont családjáért és gyermekeiért él.  De a mai napig nem tudta elengedni énekesi álmát,  így elhatározta, hogy újra megpróbálkozik az RTL tehetségkutatójának színpadán. Nagyon jól tette, ugyanis Valkusz Milkán és Gáspár Laci könnyeikkel küszködve, állva tapsoltak meg az előadását. Majka szerint Blanka maga egy csodálatos színésznő, aki végtelen kedvességgel árasztotta el a színpadon.

Abodi egyébként 2012-ben a Voice-ban is próbálkozott.

Abodi-Nagy Blanka (fotó: RTL Sajtóklub)

De nemcsak Blanka, hanem Csuka Mónika is visszatért az X-Faktorba. Ő 2022-ben a Mentorházban esett ki, de nem sokáig búslakodott.  Mónika Pike néven indított egy TikTok csatornát, és ott próbálta meg folytatni az énekelést. Valkusz és Tóth Andi is állva tapsolt a produkció végén.

Csuka Mónika, Mónika Pike (fotó: Sajtóklub)

Végül megérkezett Horvát Csaba, vagyis Pop Csabi, is aki harmadik alkalommal vett részt az X-Faktorban.  Neki egy konfliktusa is volt már a műsorban, 2021-ben ugyanis, indulatosan kommunikált Gáspár Lacival, majd hozzávágta a mikrofont. Meg is kapta a “Menjél more haza magadnak!” – mondatot. 2022-ben egy tortával ment vissza a tehetségkutatóba, azzal kért bocsánatot. És most ismét úgy érezte, hogy ott a helye a színpadon. “Az X-Faktor az én családom. A nevem eggyé vált a műsorral”– áradozott Csabi, akit az előadása előtt alaposan befenyített Majka.

Horvát Csaba, vagyis Pop Csabi (fotó: RTL Sajtóklub)

Exit mobile version