Fiatalodjon Ön is 10 évet!

nlc | 2007. Március 14.
Ahogy telnek az évek, egyre bölcsebbek leszünk, egyre több tapasztalattal gazdagodunk, ám ezek az élmények nemcsak gondolkodásunkon, de megjelenésünkön is nyomot hagynak.




A káros környezeti hatások és a stressz ugyanúgy felgyorsítják a bőr öregedését, mint az átélt érzelmekre adott reakcióink – homlokráncolás, grimaszolás, mosolygás. A külső tényezőkön egy kis életmódváltással könnyedén segíthetünk, ám az átélt események emlékei az arcunkon is megmaradnak.

Bőrünk egyre vékonyabbá válik, összetétele megváltozik és a sejtek működése is lelassul. 25 éves korunk körül megjelennek a szem környékén az első szarkalábak és a szemöldökök közötti ráncocskák, az orr és a száj között apró barázda alakul ki. 35 éves korunk körül a ráncok egyre makacsabbá válnak, és már nem csak akkor látszanak, ha nevetünk, vagy sírunk. Ezért első sorban a kollagén, más néven a rugalmas rostok a felelősek, melyek száma az idő elteltével csökken, és a megmaradtak is egyre szabálytalanabb szerkezetbe rendeződnek. A felső hámréteg egyre lazábbá válik, az alatta húzódó hullámos réteg ellapul, és rugalmatlanná válik, emiatt a bőr veszít feszességéből és puhaságából.

Azonban van megoldás akkor is, ha nem szeretnénk, hogy korunkat az arcbőrünk árulja el másoknak.






A RoC RETIN-OX CORREXION termékcsaládjának tagjai a retinol ránctalanító hatását a CollagenOx Complex ráncfeltöltő tulajdonságaival kombinálva lassítják a mimikai ráncok elmélyülésének folyamatát. Különböző, az adott napszak igényeihez alkalmazkodó bőrápoló és regeneráló hatóanyagaiknak együttese tökéletes eredményt garantál. Rendszeres használatukkal még a legmélyebb ráncok is halványulnak, a szövetek újra feltöltődnek élettel, így a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik. A nappali krém UV-szűrővel és antioxidánsokkal véd a káros környezeti hatások, különösképpen az erős napsugárzás okozta károsodásoktól. Az éjszakai krém Amino-active formulájával és koncentrált retinol hatóanyag-tartalmával elősegíti a bőrszerkezet tömörebbé válását, ezáltal selymesíti arcunk felszínét.
A szemkörnyék-ápoló pedig B5 vitaminnal varázsolja simábbá ezt a különösen nagy odafigyelést igénylő, érzékeny területet.

A változás látványos, és években mérhető: klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Roc Retin-Ox Correxion krémek 12 hetes használata után a mimikai ráncok átlagosan 12, 3, a szem alatti ráncok 13, 2, a szarkalábak pedig 7,2 évvel mutatnak majd fiatalabbnak bennünket. Így akár 10 évet is letagadhatna korából! De ugyan ki ne lenne büszke annak a negyven évnek a tapasztalatára egy harmincéves bőrében?

A RoC termékek kizárólag kiemelt patikákban kaphatók, a forgalmazó patikákról a

Exit mobile version