nlc.hu
Szépüljünk
Fiatalodjon Ön is 10 évet!

Fiatalodjon Ön is 10 évet!

Ahogy telnek az évek, egyre bölcsebbek leszünk, egyre több tapasztalattal gazdagodunk, ám ezek az élmények nemcsak gondolkodásunkon, de megjelenésünkön is nyomot hagynak.




A káros környezeti hatások és a stressz ugyanúgy felgyorsítják a bőr öregedését, mint az átélt érzelmekre adott reakcióink – homlokráncolás, grimaszolás, mosolygás. A külső tényezőkön egy kis életmódváltással könnyedén segíthetünk, ám az átélt események emlékei az arcunkon is megmaradnak.

Bőrünk egyre vékonyabbá válik, összetétele megváltozik és a sejtek működése is lelassul. 25 éves korunk körül megjelennek a szem környékén az első szarkalábak és a szemöldökök közötti ráncocskák, az orr és a száj között apró barázda alakul ki. 35 éves korunk körül a ráncok egyre makacsabbá válnak, és már nem csak akkor látszanak, ha nevetünk, vagy sírunk. Ezért első sorban a kollagén, más néven a rugalmas rostok a felelősek, melyek száma az idő elteltével csökken, és a megmaradtak is egyre szabálytalanabb szerkezetbe rendeződnek. A felső hámréteg egyre lazábbá válik, az alatta húzódó hullámos réteg ellapul, és rugalmatlanná válik, emiatt a bőr veszít feszességéből és puhaságából.

Azonban van megoldás akkor is, ha nem szeretnénk, hogy korunkat az arcbőrünk árulja el másoknak.






A RoC RETIN-OX CORREXION termékcsaládjának tagjai a retinol ránctalanító hatását a CollagenOx Complex ráncfeltöltő tulajdonságaival kombinálva lassítják a mimikai ráncok elmélyülésének folyamatát. Különböző, az adott napszak igényeihez alkalmazkodó bőrápoló és regeneráló hatóanyagaiknak együttese tökéletes eredményt garantál. Rendszeres használatukkal még a legmélyebb ráncok is halványulnak, a szövetek újra feltöltődnek élettel, így a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik. A nappali krém UV-szűrővel és antioxidánsokkal véd a káros környezeti hatások, különösképpen az erős napsugárzás okozta károsodásoktól. Az éjszakai krém Amino-active formulájával és koncentrált retinol hatóanyag-tartalmával elősegíti a bőrszerkezet tömörebbé válását, ezáltal selymesíti arcunk felszínét.
A szemkörnyék-ápoló pedig B5 vitaminnal varázsolja simábbá ezt a különösen nagy odafigyelést igénylő, érzékeny területet.

A változás látványos, és években mérhető: klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Roc Retin-Ox Correxion krémek 12 hetes használata után a mimikai ráncok átlagosan 12, 3, a szem alatti ráncok 13, 2, a szarkalábak pedig 7,2 évvel mutatnak majd fiatalabbnak bennünket. Így akár 10 évet is letagadhatna korából! De ugyan ki ne lenne büszke annak a negyven évnek a tapasztalatára egy harmincéves bőrében?

A RoC termékek kizárólag kiemelt patikákban kaphatók, a forgalmazó patikákról a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top