Kate átalakítva hordja Diana fülbevalóját

nlc | 2011. Július 26.
Gyarapodik Kate zafírköves kollekciója: az eljegyzési gyűrű után már Lady Di fülbevalója is az övé. És hogy valóban a magáénak érezhesse, a hercegnő nem teketóriázott, és függősítette.
Kate átalakítva hordja Diana fülbevalóját

A lánykérés hivatalos bejelentésekor Vilmos azt nyilatkozta, szeretné, ha édesanyja is részese lenne az eseménynek, ezért is húzta Kate ujjára Diana gyűrűjét. Állítólag szerette volna, ha a felesége viseli édesanyja kedvenc darabjait, így nemrég nekiajándékozta a szett másik darabját, a zafírköves fülbevalót is.

Az ékszer igazi családi ereklye, Diana legnagyobb becsben tartott darabjainak egyike, amely a 80–90-es években számos eseményen ott ragyogott a hercegnő fülében. Kate saját stílusa szerint kis átalakítást végeztetett az ékszereken, majd a tengerentúli körútra is magával vitte a kék köves szettet.

Az ifjú hercegnőt továbbra is előszeretettel hasonlítják Dianához, és sokszor nem alaptalanul: kanadai útján nemrég például Kate sem hagyta ki a piros-fehér nemzeti színű összeállítást, amelyhez hasonlóban 1983-ban néhai anyósa is nagy sikert aratott az észak-amerikai országban. És ahogy Diana kollekcióiról is milliók beszéltek, úgy Catherine megjelenése is folyamatosan téma és stílusteremtő erejű az emberek számára.

Cambridge hercegnője a hálószobát illetően már válogatósabb: a Kensigton palotában nem Diana és Károly egykori apartmanját, hanem a néhai Margit hercegnő lakosztályát választotta. Udvari források szerint Vilmos egykori otthonában állítólag kényelmetlenül érezné magát.

Exit mobile version