Legyél büszke a csípőd körüli hullámzásra!

nlc | 2017. Június 28.
Lassan a teljes női testet lefedjük azzal, hogy az Instagramon a lányok testük éppen melyik, eddig eléggé ki nem hangsúlyozott zugára hívják fel a figyelmet. A combok közötti rés és a bikinihíd után itt az újabb, de sokkal szimpatikusabb őrület: ne takargassuk, legyünk büszkék a csípőtől induló és a combunknál végződő hullámvasútra!

Valószínűleg nem kell sok nőnek magyarázni, hogy a csípőnk a combunkban nem egy tökéletes, enyhén boltíves vonalban folytatódik, hanem bizony egy kisebb hullámzás teszi izgalmassá az itteni terepviszonyokat. Ezeket lehet takargatnivaló zsírpárnákként felfogni, meg olyan kínos, félig mesterséges domborulatokként, amelyek kialakításában az alsónemű is rendesen kiveszi a részét. Ezek a hullámok különösen a testhez tapadó ruha és a leggingsek esetében jutnak nagyobb figyelemhez. 

Ennél is jobban csak most kerülnek reflektorfénybe, hogy elindult az Instán a #hipdips-mozgalom, amelynek során nincs többé takargatás: a lányok büszkén mutogatják a kidomborodó extra íveket. 

Íme néhány remek fotó róluk:

 

 

 

 

Exit mobile version