Életmód

A bikinihíd az új combrés

Az össze nem érő combok fétise után máris itt van az új őrület: a bikinibridge, vagyis a csípőcsontok között feszülő bugyi.

Tavaly a combrés (vagyis amikor az illető combjai még vigyázzállásban sem érnek össze) előtt borult le az internet népe, és legnagyobb örömünkre alig kezdődött el 2014, máris itt az új testfétis, amelynek hódolói kedves kis bugyis képeket posztolhatnak magukról minden fórumra.

A bikinibridge, vagyis bikinihíd lényege, hogy a minél jobban kiálló csípőcsontokat összekötő bugyi minél nagyobb rést hagyjon a hasunk és a bikini között. Hogy melyik volt a világ első bikinihídfotója, majd a kutatók megállapítják, és új szóként – akár a selfie – még arra is van esélye, hogy bekerüljön a hivatalos angol szavak közé. Már a Facebookon is gyűlnek a rajongói, és csak reméljük, hogy nem veti le magát a következő szikláról, akinek nem kellőképpen feszül a fürdőruhája a két csípőcsontja között. Aki pedig ilyen képet készít magáról, vigyázzon a szőrrel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top