Életmód

Így néz ki a legtrendibb női test

Tudtad, hogy ciki, ha nincs hátgödröcskéd? Ja, hogy azt sem tudtad, hogy olyan létezik? Mi sem, pedig ideje lenne venni a plasztikai sebésztől mondjuk kettőt. És ha már átszabatod magad, akkor kapasd le az integető "hájadat" és a jobb, ha egy tisztességes fenékdekoltázst is rendelsz. A legújabb plasztikai őrületek alapján összeállítottuk a "megszerelhető" női testrészek térképét.

A trendeknek megfelelően és külön kívánságra a test bármely centimétere átszabható. Ha mi nem vesszük észre, a plasztikai sebész szívesen segít, biztosan talál olyan porcikát, amelyet levágna, felduzzasztana, leszívna vagy átszabna. Most ezeket szedtük össze egy infografikán.

Testrészek, amelyekről nem is tudtuk, hogy léteznek – és tökéletlenek

Oldalmell
A mell oldalsó, a hónalj és a bordák közötti része, amely illetlenül kidudorodik melltartóból és oldalt kivágott ruhából. Inkább húzzunk zsákot magunkra, hogy biztosan ne látszódjon ki.

Alsó mell
A mell alsó része, amely kilátszik egy köldök fölé érő pólóból. Nem mindegy, hogy néz ki, különösen ha sztárok vagyunk. A mell különböző oldalainak kiigazítása nem olcsó beavatkozás, 350 ezer forinttól kezdődik az ára. Erről már sokat írtunk.

Gödröcskék a háton

Más néven Vénusz gödröcskéi, amelyek néhány emberen genetikailag kiemelkednek a hát alsó részén. Egyelőre csak egy réteg rendelkezik vele születése óta, ők a szerencsés szexi nők, és amíg nem találják ki, hogyan lehet mesterségesen létrehozni, a többiek csendben szégyenkezhetnek.

Így néz ki a legtrendibb női test


Combrés

Ez az összezárt lábak közötti rés. Nem látod? Na, ez az! A legújabb őrület, amely óriási visszhangot kapott a nyugati sajtóban. Eddig csak a kifutón sétáló csontsovány modellek lábai között lehetett messzire átlátni, most már a fiatal lányok is combrésre gyúrnak. Akinek sem sikerül, plasztikai sebészhez fordulhat.

A fenék oldala

Mivel az oldalmelldivat az Egyesült Államokban lecsengőben van, újabban inkább a feneket hájpolják. Most a csípő és a fenék közötti terület kapott nagy figyelmet, oldalnézetben. Aki látta Gwyneth Paltrow internetet bejárt fotóját, van elképzelése, hogyan kell kinéznie. Akkor látszik, amikor nem viselünk alsóneműt. Csak bátraknak!

Fenékdekoltázs
A kőkemény farpofák által bezárt háromszög alakú terület. Uniszex követelmény.

A fenék alja
A farpofák alsó része, amely egy ultrarövid sortban látszódik. Baj, ha lóg. (Mindenkinek, ha nem tölt naponta több órát az edzőteremben, valamilyen mértékben lóg. Newton. Gravitáció.)

A(z) “Szerinted melyik plasztikai beavatkozás a legfeleslegesebb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Sarokbotoxolás

A már meglévő testrészek átalakítása

Nem hagyhatjuk említés nélkül azokat a női testrészeinket sem, amiket nem kell újonnan felfedezni, de a plasztikai sebészek újabban ezeket is szívesen továbbfejlesztik.

Szemszín
Ha nem tetszik, amit a természettől kaptunk, szilikonimplantátummal megváltoztathatjuk.

Szemöldök-transzplantáció
Ha a sajátunk megritkult, vagy a trendnek megfelelő bozontosabb szemöldököt szeretnénk, az orvos a fej hátsó részéről levág egy darab hajas fejbőrt, és a szemünk fölé illeszti.

Szájfelvarrás
A jelszó: „Keep smiling!” vagyis „Mindig mosolyogj!”. A szájcsücsök felfelé görbül, valahogy úgy, mint Jokernek a Batmanben.

Michelle Obama-kar
Egy speciális kérés, hogy legalább karban hasonlítsunk az USA első asszonyára.

G-pont-kiemelés
A hialuronsavas feltöltés a nagyobb, hosszabb élvezetért – nagyjából 130 ezer forint.

Boka
Soványra szabják, hogy ne legyen dundi, ne legyenek rajta aranyos hurkák, elvégre nem vagyunk puttók.

Sarokbotoxolás
A gyakori magassarkú-viseléstől a sarok ellaposodik, ezért injekcióval feltöltik, hogy újra párnás legyen. Ezután akár maratont is futhatunk tűsarokban. Átszámítva akár 40 ezer forintból megúszható, attól függően, hány injekcióra van szükség.

Lábujjrövidítés és/vagy lábujjformázás
A fentihez hasonlóan ezt a beavatkozást is a cipőmánia ihlette. Segít, ha a lábfejünk túl tömzsi, a lábujjainkat vastagnak látjuk, vagy ha kilógnak a Jimmy Choo cipőből. Persze nincs az a hollywoodi diéta vagy edzés, ami ezen segítene. Ekkor jönnek a női univerzum Bruce Williseként a plasztikai sebészek, akik leszámolnak az újabb démonnal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top