5 blogger, akik újradefiniálták a szépség fogalmát

nlc | 2018. Január 19.
Ezek a bloggerek nem hagyták, hogy elfelejtsék őket.

Egyre több blogger tűnik fel az Instagramon vagy a Youtube-on, akik nem makulátlan szépségükkel vésik bele magukat az emlékezetünkbe. Épp ellenkezőleg. Legtöbbjük ritka betegségben szenved, vagy rendhagyó kinézetével tűnik ki a tömegből, de éppen ezért még fontosabbnak tartják, hogy minél többször és több ember előtt mutassák meg, és vállalják fel azt, akik. 

 

Evita Patcey Delmundo

Részt vett a Miss Universe Malajzia szépségversenyen, miután rájött, hogy nem a tökéletesség jelenti csak a szépséget. Sokáig küzdött az arcát ellepő anyajegyekkel, majd szépen lassan elfogadta őket, amikor úgy döntött, az eltávolítás kockázata miatt nem vállalkozik rá.

 

Khoudia Diop

Éveken át bántalmazták bőrszíne miatt, a lány ennek ellenére vagy pont emiatt egyre jobban hangsúlyozni kezdte a sértések miatt kialakuló komplexusát. Egy rövid ideig még modellkedett is, de szerinte a legfontosabb az, hogy „más színes bőrű, fiatal nőket ösztönöz arra, hogy tudják, bármit elérhetnek, amiről csak álmodnak”.

 

Michaela Davert

Az Osteogenesis Imperfecta nevű ritka állapotban született Michaela csontjai rendkívül törékenyek, ez pedig sok műtéti beavatkozást igényel. Sokszor nem értették az állapotát, tartottak tőle, ami eléggé megnehezítette a barátok szerzésében a nőt. Michaela ma egy sikeres YouTube-csatornát futtat, a FunSizedStyle-t, ahol sminkelésről és a divatról beszél. 

 

Morgan Mikenas

A fitneszblogger arról híresült el nemrég, hogy feladta a borotválkozást, mert így jobban érzi magát a bőrében.

„Szeretem a testem és a szőröm is, hiszen ez a legtermészetesebb valóm. Nem próbálom meg az egész emberiséget megállítani a szőrtelenítésben, csak  szeretnék inspirálni másokat arra, hogy azt tegyék, ami a számukra legkényelmesebb és legjobb érzés.”

 

Beck Jackson

A fitneszblogger azt szeretné, hogy követői tudják, ő is számos bizonytalansággal és problémával küzd. Az Instagramon Beck megosztott magáról egy sminkeltávolítás utáni fotót, amin jól látszik, hogy korántsem tökéletes arcbőre. 

„Ez az én jelenlegi helyzetem, egy csúnya, vérző, fájó arc. Nem hiszem, hogy valaha is egyike leszek azoknak a lányoknak, akik tökéletesen érzik magukat smink nélkül.”

Popsugar

Exit mobile version