Segít szakítani a mobilod

Czvitkovits Judit | 2012. Február 10.
Szívtörés esetén sokan hajlamosak megalázkodni, csak hogy visszakapják társukat. Ezt elkerülendő, érdemes letölteni a szakításhoz tervezett telefonos alkalmazást.

Szakítani nehéz, pláne akkor, ha nem mi akarjuk, hanem a másik mondja ki: Vége! A hírt felfogni, tartással és büszkeséggel fogadni azonban nem mindig sikerül, olyannyira nem, hogy gyakran csinál magából hülyét az ember. Részegen telefonálgat, fájdalmában SMS-eket küld és e-mailezik. A megalázkodásnak most azonban vége: megszületett az a telefonos alkalmazás, ami nem engedi, hogy bolondot csináljunk magunkból, az exnek szánt kimenő hívásokat, üzeneteket, maileket blokkolja, és figyelmeztet, nincs szükség a drámára!

Kolléganőm letöltötte az Ex-app alkalmazást, és letiltotta a számomat. Már két napja nem tud hívni, üzenni, minden próbálkozás hiábavaló. Az alkalmazás külön kis naptárt is vezet, hogy hány másodperce, perce, órája és napja bírja az elvonást, ami azonban a legviccesebb, pár soros idézetekkel bátorítja. Fontos körülmény, hogy az alkalmazás csak akkor működik, ha az illető száma, e-mail címe szerepel a telefonkönyvben. 

Szexi appok

Persze nem ez az egyetlen mókás applikáció, írtunk már az egyéjszakás kalandokat szervező alkalmazásról,de ott a hüvelytornatréning-app és a menstruációs ciklust felügyelő, a szexpózokkal variáló és az ovulációt jelző applikáció

 

Exit mobile version