Ezek a szexpartner keresők leggyakoribb buktatói

nlc | 2017. Május 09.
Van az úgy, hogy nem csak a férfiak, de mi, nők is egyszerűen nem vágyunk másra, csak a puszta testiségre. Nem kell a kötődés, a kötöttségek, csak egy önfeledten együtt töltött órácska, ami csak a gyönyörről szól.

Lehet ez teljesen spontán döntés eredménye, egy barátnőkkel átmulatott éjszaka közepén, mikor szembejön a bárpultnál valaki, akivel egyszerűen működik a kémia. Többet viszont nem szeretnénk, nem kell a féltékenység, nem kellenek a telefonok és az üzenetek.
De lehet egy hosszú kapcsolat utáni életszakasz is, mikor igazán szeretnénk felejteni, jól érezni magunkat bonyodalmak nélkül. A net tele van szexpartnerkereső oldalakkal, de hogyan válasszunk, hogy elkerüljük az igazán rizikós helyzeteket?

Mennyi az igaz a szexpartnerkereső oldalakon?

Ha az online társkeresőkre igaz, hogy a regisztráltak nagy százaléka állít valótlant életkorára, súlyára vagy egyéb kvalitásaira vonatkozóan, akkor ez a szexpartnerkereső oldalakon hatványozottan jellemző. Itt ugyanis eleve nem a tartós kapcsolatok miatt vannak jelen sem a férfiak, sem a hölgyek, így még kisebb a lebukás veszélye. Persze a szexuális teljesítményre, vagy az altesti méretekre vonatkozóan nem érdemese nagyot mondani, hiszen az elég hamar kiderül. Ha viszont összejön a dolog, és passzoltok szexpartnereddel, akár évekig tartó, kötöttségektől mentes kapcsolat is lehet belőle.

A szexpartnerkereső buktatói

Exit mobile version