Született feleség a tökfesztiválon

nlc | 2008. Október 15.
Még két hét van hátra halloween ünnepéig, de az előkészületekbe már nagyon sok ember belevetette magát. Nincsenek ezzel másként a hírességek sem. A Született feleségek egyik főszereplője, Marcia Cross is tökfesztiválon járt a családjával.

A színésznő ikreivel járta végig a kirakodóvásárt, és begyűjtötte a legszükségesebbeket az október végi ünnepre. A napfényes Los Angeles-i vasárnap tökéletes alkalmat adott arra, hogy a kis család kellemes órákat töltsön együtt. De nem csak ők voltak az egyetlenek, akik feltűnést keltettek az eseményen. Megjelent Tori Spelling is, aki a Beverly Hills 90210 című sorozattal vált ismertté. Vele tartott kanadai férje, Dean McDermott is, valamint három gyerekük. A két kicsi, a 19 hónapos Liam, a 4 hónapos Stella, és Jack, aki a férj előző házasságából született.

Marcia Cross
Marcia Cross

 

A gyerekek közül még csak a 10 éves Jack az, aki megérti az ünnephez kapcsolódó hagyományokat és rituálékat. Gondoskodott is az ünnepi hangulatról, hiszen rémisztő maszkot festetett az arcára, és így vonult végig a rendezvényen. A hálaadásra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Így gondolta a Pókember sztárja, Tobey Maguire is, aki szintén megjelent kislányával, Rubyval, aki még nincs két hónapos.

Tori Spelling
Tori Spelling

 

Tobey Maguire
Tobey Maguire

 

Exit mobile version