Stahl Judit ellenfele lesz Erdélyi Mónika?

nlc | 2011. Január 31.
Erdélyi Mónika nagy dobásra készül. A Mónika-show elbocsátott egykori háziasszonya a pletykák szerint főzőshow-ban tűnik fel. Retteghet Stahl Judit?
Stohl konkurense lett Erdélyi Mónika?

Nagyot tévedtek azok, aki már leírták Erdélyi Mónikát! A fantasztikus formában lévő, súlyproblémáitól is megszabaduló egykori talkshow-királynő ugyanis visszatér a képernyőre. Az elbocsátott Mónika a Blikknek bevallotta, hogy nagy dobásra készül, méghozzá a közeljövőben, hiszen nem akarja, hogy teljesen elfelejtsék.

– Gyakran leszólítanak az utcán, és kérdezgetik, készülök-e valamire. Ez persze jólesik, de csak annyit szoktam mondani: majd meglátjuk. Természetesen tudom, nem lehet sokáig várni. Még idén akcióba kell lépnem. A reggeli műsorokon és a híradókon kívül csak könnyed, vidám programokat nézek, leginkább főzős-sütős műsorokat – árulja el Mónika, aki a pletykák szerint főzőműsorban tér majd vissza.
Ha így van, ki tudja, talán Stahl Judit legnagyobb riválisa lehet, annál is inkább, mert Mónika annak idején remekül szerepelt a Vacsoracsatában is.

A külföldi hírességek közül még mindig Nigella Lawson és Martha Stewart az első számú, milliomos főzőzsenik. 

Stahl Judit, az üzletasszony

 

Exit mobile version