Mibe bukhatnak bele az X-faktorosok?

nlc | 2011. Március 03.
Gőzerővel forgatják a klipjeiket az X-Faktor győztesei, de mi lesz velük, ha elindul a Csillag születik és ősszel az X-Faktor 2?

 

Máris luxusautót vett Király L. Norbi!

Wolf Kati új klipjét forgatja, Shodeinde Dorka most vonult stúdióba, Király L. Norbi pedig megállás nélkül koncertezik. De mi vár rájuk tavasszal, amikor a Csillag születik új tehetségei is feltűnnek, és elkezdődik az X-Faktor következő szériája? A 2009-es Csillag születikből Varga Viktor megtalálta a szerencséjét, a tegnapi Fonogram-gálán például ő nyitotta meg az estét. Tabáni István munkáját is elismerték, de nem mindenki ennyire szerencsés. Posztobányi Andor, az RTL Klub tehetségeivel foglalkozó menedzser elárulta a siker receptjét, ami nélkül egyenes út vezet a süllyesztőbe.

„Legyenek jó dalai, legyen jobb mindenkinél, és nagyon fontos, hogy jó menedzsment és jó kiadó álljon a háta mögött. Fontos, hogy legyen benne szakmai alázat, adott esetben mindent alá tudjon rendelni a hivatásának. Ha valaki nem képes együttműködni a csapatával, az megnehezíti  a saját dolgát.”

Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
Exit mobile version