VV Gigi beképzeli, hogy terhes

nlc | 2011. Március 03.
A Bors című napilap megírta, mióta Gigi és Jerzy egymáséi lettek a nyugiszobában, a lány olyan tüneteket produkál, mintha terhes lenne. Nőgyógyász szakértőnk szerint ez kizárt.

Mi kényszerítette VV Gigit az erotikus munkára?

Sokáig nem lehetett tudni, hogy Gigi és Jerzy valóban lefeküdtek-e egymással a nyugiszobában, a kameramentes egy óra alatt. De Kasza Tibinek – aki épp a villa vendége – bevallották: volt szex. A lány azóta hányingerre, fejfájásra, szédülésre panaszkodik. Utánajártunk: több okból is kizárt, hogy Gigi terhes legyen, vagy már most érezze azt, hogy áldott állapotba került.
Mint a készítőktől megtudtuk, a villát a lakók beköltözése előtt jócskán felszerelték óvszerrel, és habár Olivér számos darabot felhasznált a csínytevéseihez, ha elfogyott volna, Gigi és Jerzy – vagy bármelyik villalakó – bármikor kérhet óvszert a reggeli rendelésüknél. Így ha feltételezzük, hogy ők felelősségteljes, felnőtt emberek, nyilván nem kockáztattak és vitték be magukkal óvszert.
Megkérdeztünk egy szülész-nőgyógyászt is, hogy produkálhat-e terhességgel járó rosszullétet egy nő három nap után. „Azt mondanám, hogy ez szinte lehetetlen. Inkább pszichoszomatikus tünetei lehetnek. A terhességi rosszullétek egy hónap után jelentkeznek, a terhesség pedig két hét után mutatható ki.”

Exit mobile version