Sztárok

Kínos! Mi tudjuk, miket titkolnak a szerkesztők elől a villalakók!

Szandika eltitkolta a VV-szerkesztők elől, hogy súlyos hangulatingadozásai vannak, Éva a bugyijában akarta becsempészni nyugtatóját, Gigi az erotikus fétisvideójáról nem szólt előre... VV Laci pedig arról felejtette el tájékoztatni a műsor készítőit, hogy márciusban külföldre kell utaznia egy versenyre...

Mégis feladja a játékot VVLaci? Kínos fordulat!

Kínos fordulat! Mégis feladja a játékot VVLaci?

Különös fotó! Robert Pattinsonnal pózol a magyar Megasztár!

Nyilván az erőember arra számított, hogy akkor már nem lesz a villában, csakhogy miután a nézők Bécit tartották játékban szombaton, biztosították Lacit arról, hogy még jó ideig a luxusbörtönben legyen – hiszen a két férfi véd- és dacszövetséget alkot.
Viszont Lacinak egy hónap múlva, március 18-án egy dzsiu-dzsicu danvizsga miatt Belgiumban kell lennie, közel 30 ember számít rá. De a kommandós, tisztaságmániás parancsnoknak semmi lehetősége nem volt a villában arra, hogy felkészüljön a versenyre, és most még a gerincsérve is kínozza. A legtöbben úgy gondolják, mivel Laci maximalista és soha senkit nem hagy cserben, ha törik, ha szakad, de elutazik Belgiumba, ez viszont azt jelentheti, hogy önként távozik a luxusbörtönből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top