Sztárok

Nem tetszik VV Laci terrorizálása a celebeknek

Az egykori villalakó VV Anett és a VV 4 egyik műsorvezetője, Sebestyén Balázs is hangot adott nemtetszésének, miután a kommandós Laci befenyítette a vagány Olivért.
Nem tetszik VVLaci terrorizálása a celebeknek

A közönség felmentette Stohl Andrást.

Az egyébként csendes, egyetemet végzett, kommandós László – valóságshow-nyelven szólva – élő adásban „kattant be” és fenyegette meg Olivért. „Ezért felelni fogtok, ezt én, Lázár László garantálom. Ha nem bent, akkor a kinti világban…” – kelt ki magából a múlt héten Laci. Azóta a média szerint valóságos háborús hangulat alakult ki a villában. Nos erről megvan a véleménye VV Anettnek is, aki mióta elindult a kukkolóshow újabb része, ki-be járkál különböző roppant tartalmas beszélgetős műsorokban, így mi csak „vv-szakértőként” definiáljuk. „Laci tökéletesnek hiszi magát, és azt gondolja, az a jó, az a helyes, amit ő csinál, vagy ahogy ő viselkedik… László úr semmi mást nem csinál, csak dünnyög és keresi a hibákat a többiekben. Bármi hibát talál, azonnal örömét leli benne, hogy ő mennyivel kulturáltabban csinálná. Ez iszonyatosan taszító, nem szeretnék barátkozni egy ilyen személlyel” – írta blogjában a „vv-szakértő”, és gondolataival nem volt egyedül. Sebestyén Balázs, a Való Világ egyik műsorvezetője, ahogy azt korábban megírtuk, már a műsorban elmondta kendőzetlen véleményét Laciról és csapatáról. Később folytatta ezt a Class FM Morning Show-jában is.
Mi pedig azt tanácsoljuk, hogy aki valódi drámára vágyik, az kapcsoljon át esténként a BBC Entertainment csatornára, és nézze a Holby City sorozatot.

fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top