Damu nem erőszakolta meg volt barátnőjét

nlc | 2011. Március 21.
Ügyvédje szerint semmilyen bizonyítékot nem találtak Damu Roland ellen, amivel bizonyítani lehet, hogy valóban megerőszakolta Palácsik Tímeát.

Éhezik Damu Roland

Lezárta a nyomozást a rendőrség Damu Roland ügyében, az iratokat vádemelési javaslattal tovább küldik az ügyészségnek. Az ügyben a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya nyomozott, aminek az a magyarázata, hogy a szexuális bűncselekményeket ez az osztály vizsgálja a BRFK-n. A Jóban Rosszban egykori rosszfiúja ellen volt barátnője, Palácsik Tímea tett feljelentést, miután állítása szerint Damu megverte és megerőszakolta őt.
A színész ügyvédje, dr. Mohácsi Ferenc szerint nemi erőszak miatt biztosan nem emelnek vádat Damu Roland ellen, hiszen a nyomozás során semmilyen bizonyítékot nem találtak a munkanélküli, súlyos anyagi gondokkal küzdő színész ellen.
Úgy gondolom, hogy ismerve Damu Roland volt menyasszonyának habitusát, előéletét, valamint az ügy ismeretében feltételezhető, hogy a nemi erőszak nem áll meg. Tudomásunk szerint ennek ugyanis nem volt nyoma – mondta a Borsnak dr. Mohácsi, aki az előzetes letartóztatásakor képviselte a színészt. Azóta is folyamatosan kapcsolatban áll vele, figyelemmel követi a történéseket, és várja, hogy mikor tekinthet bele a nyomozati anyagba.

 

Exit mobile version