Sztárok

Éhezik Damu Roland?

Damu Roland azt állítja: rettenetesen nehéz helyzetbe került, mióta a TV2 kirúgta a Jóban Rosszban-ból. A színésznek alig van munkája, s kérdéses, hogy miből fog majd megélni.
Éhezik Damu Roland?


A bíróság döntött Damu volt párjának sorsáról!

Nagyot fordult a  világ Damu Rolanddal, amióta a TV2 azonnali hatállyal kirúgta, amiért volt menyasszonya azzal vádolta, hogy a színész megverte és megerőszakolta őt. Damunak a vád előtt több jól fizető munkája volt, hazánk egyik legnézettebb sorozatának sztárja volt és számos sorozatban dolgozott szinkronhangként. De a botránnyal együtt minden anyagi forrása megszűnt. A színész szerint fizetése kilencven százalékától esett el, s most már azt is meg kell néznie, hogy mennyit ad ki ennivalóra és italra, mert könnyen lehet, hogy aztán már nem futja arra sem. Damu azt mondja, a TV2 nagyot hibázott, amikor anélkül rúgták ki, hogy egyáltalán jogerősen bűnösnek találták volna a vádakban.  „A TV2 elhamarkodott döntést hozott, amikor kirúgott. Még a vallomásomat sem tettem meg, és már megszűnt az állásom. De természetesen sok sikert kívánok a csatornának” – mondta el Damu, akinek nem csupán karrierje, de külseje is megváltozott: a színész meghízott és kopaszra vágatta a haját.  

Éhezik Damu Roland?

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top