Kiderült, ki tartja a lelket az X-Faktor mackójában

Harcos Andrea | 2011. November 29.
Tarány Tamás egész héten feltűnően nyugodt volt és még az adás előtti percekben is arról beszélt, hogy most érzi a legstabilabbnak a produkcióját. Mégis ő volt az egyik párbajozó, ráadásul a legjobb barátaival kellett szembeszállnia, akiket testvéreiként szeret.
Kiderült ki tartja a lelket az X-Faktor mackójában

„Úgy éreztem, kiszakad a torkom”
„Rettegtem attól, hogy egyszer eljön ez a pillanat, hogy pont velük kell majd párbajoznom. Tudtam, hogy lesz ilyen, de azt nem gondoltam végig, hogy egyikünknek majd távoznia kell. Először dühös voltam, haragudtam a világra! Aztán kezet fogtunk, nyugtáztuk, hogy ettől féltünk, és felmentünk a színpadra” – emlékszik vissza Tamás a szombat estére. Az énekest látszólag lebénította a trauma, ő mégis úgy érezte, a barátaiért énekel. „Végig az együtt töltött idő járt a fejemben, a közös emlékeinkre gondoltam. Ez pedig annyi energiát adott, hogy még keményebben énekeltem. Úgy éreztem, kiszakad a torkom.”

Hatalmas erők dolgoznak benne
Mentora, Malek Miklós szerint ennek így kellett történnie. „A párbaj jó dolog, ha az ember továbbjut, mert akkor rengeteget tud belőle tanulni. Egy ilyen éles helyzetben a versenyzők megérzik, hogy mennyire fontos nekik a verseny és ha fel tudnak állni belőle, akkor szárnyalhatnak tovább” – mondja a mentor, aki egyébként is nagyon figyel Tomi lelkére, mert felismerte, hogy őt így lehet motiválni. „Nagy szíve van ennek a srácnak, össze tud omolni, de ebből kifelé semmi sem látszik, mert jól leplezi

„Nagy szíve van ennek a srácnak, össze tud omolni, de ebből kifelé semmi sem látszik, mert jól leplezi.”

. Amikor együtt dolgozunk, egészséges mértékben szoktam őt erősíteni. Azért nem ápolgatom túl a lelkét, mert tisztában kell lennie azzal, hogy azért vagyok vele szigorú, mert hiszek benne. Hiszek a tehetségében.” Miklós a mentorok házában még kételkedett, hogy biztosan Tamást kellene-e vinnie az élő show-ba, ám időközben valami változott. „Azért nem voltam benne biztos, mert nehéz falatnak tűnt. A múltja, hogy biztonsági őr volt, nem adott garanciát a sikerre. És a karaktere sem. Mentorként pedig azokat kellett magammal vinni, akik már majdnem készen vannak a világhírre. Mégis vittem, mert láttam, hogy valamit kivált az emberekből. Engem az nyűgöz le benne, hogy mennyire képes fejlődni, és hogy milyen hatalmas erők dolgoznak benne.”

„Aki bekerült az első ötbe, arra szép karrier vár”
Tomiban most már még komolyabb erők dolgoznak, mert megfogadta, hogy ezen túl a Rocktenorsért is énekel majd. „Felállok és megrázom magam! A Rocktenors már elénekelte, hogy »show must go on«.  Nekik ez a műsor véget ért, de elkezdődött az élet és a jövő. Én pedig mostantól még keményebben fogok dolgozni” – mondja Tamás. Mentora szerint fontos a győzelem, de a legjobbaknak mindenképpen jó esélye van a további sikerekre. „Aki bekerült az első ötbe, arra szép karrier vár. A lehetősége már most majdnem mindegyiknek megvan, de a győzelem önmagában nem jelent karriert” – vélekedik Malek.

Exit mobile version