Damuval tarolt a TV2

nlc | 2012. Március 26.
Jót tett a Hajdú Peti-s Frizbi nézettségének, hogy Damu Roland ott sírta el magát. De jót tett a TV2-es Jóban Rosszban sorozatnak is, hogy végleg eltávolították Várnagy Elődöt a sorozatból. Az RTL Klubnak a Csillag születik és a Fantasztikus négyes biztosította ez első helyet. Ezt néztük hétvégén a tévében.
Damuval tarolt a Tv2

Kinyiffant Várnagy Előd, éneklő megák, milliós vetélkedő
Hétköznap szinte már menetrendszerű, hogy az 1 perc és nyersz! végez a nézettségi lista első helyén. Nem volt ez másképp múlt pénteken sem. A  “Hogyan pakoljunk remegő kézzel kólásdobozt? című dráma 1 millió 487 ezer nézőt érdekelt, ebből 963 ezer női néző volt. A Barátok közt 1 millió 397 ezer embert könyvelhetett el, így ezüstérmet kapott. Várnagy Előd kinyírása, a Fehér testvérek harca és a Tövismadarak magaslataiba csapó események a negyedik helyig repítették a Jóban Rosszbant. A 21:20-kor kezdődő Megasztárra 902 ezren voltak kíváncsiak, ebből 608 ezer női néző.

Az önjelölt csillagok leverték az elvált hollywoodi bigéket
Drámai sorsú hegedűművész, Puzsér Róbert felturbózott kifakadása, és az orrába szöget verő „mentalista” produkciója érdekelte leginkább a tévézőket hétvégén. A Csillag születik szombaton 1 millió 941 ezer embert kötött le. Az új zsűrivel és műsorvezető-párossal támadó tehetségkutatót senkinek nem sikerült megszorongatnia. A Tények 1 millió 120 ezer nézővel lett ezüstérmes. A TV2-es híradást követte a Fókusz és az RTL Híradója, majd az ötödik helyre a hamarosan Budapest utcáin forgató Bruce Willis érkezett meg a Die Hard 3. részével. Tudjátok, ez volt az, amiben a szőke Jeremy Irons felrobbantja fél New Yorkot. A Csillag születikkel egy időben futó Elvált nők klubja (Tv2), mindössze 467 982 embert kötött le, ebből viszont 318 ezer nő volt. 

Damu sírása jót tett Hajdúnak
Vasárnap a latexruhába bújt Jessica Alba és a Fantasztikus négyes lett a legnézettebb műsor a teljes lakosság körében. Az RTL vasárnapi mozija 1 millió 177 ezer embert érdekelt, míg a TV2-es Állj, vagy jövök! 931 ezer nézőt könyvelhetett el. A Napló kontra Cobra11 versenyt ezúttal a TV2-es műsor nyerte. A heti magazinra 1 millió 127 ezren, míg a német autópályák szétbotoxolt rendőreire 999 ezren kapcsoltak át.

A 21:48-kor kezdődő Frizbi Damu Rolandostul gigászi magaslatokba tört. A teljes lakosság körében 955 ezer néző választotta a jogerősen elítélt színész sírását. A Frizbihez képest 13 perccel később kezdődő, civilekkel próbálkozó Heti Hetesre 789 ezren voltak kíváncsiak.
Vasárnap délután Várkonyi Andi és Iszak Eszter delfinekkel úszkált a TV2 új, Másodállás című celebes műsorában. 148 ezer néző választotta a műsort.

 

 

Exit mobile version