Sztárok

Amerikába megy az RTL Klub győztese

Egymilliót nyert a jordán származású férfi az RTL Klub 1 perc és nyersz! vetélkedőjében. A pénznek van helye, végre meglátogathatja a családját.

Amerikába megy az RTL Klub győztese14 évvel ezelőtt érkezett Magyarországra a jordán származású Sobuh Mohamed. Az egyetem elvégzése után testvéreihez hasonlóan ő is itt maradt Magyarországon, azt mondja, ennyi idő alatt tökéletesen sikerült beilleszkednie. „A bátyám már Debrecenben dolgozott orvosként, amikor Budapestre utaztam, és elkezdtem az egyetemet. Hozzá hasonlóan én is Magyarországon telepedtem le” – mondja a villamosmérnök férfi, aki egyetlen nehézségbe ütközött nálunk: „A magyar nyelv elsajátításában a testvérem sokat segített nekem, de bevallom, az ékezetes szavakkal nagyon nehezen boldogultam.”

Sobuh minden hétvégén gyakorolt az 1 perc és nyersz! versenyre, és ügyességével egymillió forintot sikerült nyernie. „Nem vagyok egy izgulós alkat, de néha azt vettem észre, hogy remeg a kezem. Nagyon örülök a nyereménynek. Mivel sok rokonom az Egyesült Államokban vagy Jordániában él, azt tervezzük, hogy ezt  a pénzt utazásra költjük, és meglátogatjuk a családunkat” – árulta el a boldog győztes, aki négy éve él párkapcsolatban, ám egyelőre még nem állt oltár elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top