Visszavonul az RTL legnagyobb arca

nlc | 2012. Június 21.
Puzsér a Borsnak úgy nyilatkozott: néhány nap múlva teljes sajtócsendet hirdet maga körül. A döntése oka érthető, talán korábban is kellett volna meglépnie ezt.

A Cometen azért még beszólt

„Nem tartom magam bulvárszereplőnek, és az ott megszerzett nyilvánosságomat sem akartam másra használni, mint hogy bizonyos fontos kérdésekre, aktuális problémákra ráirányítsam a közfigyelmet” – mondta a Borsnak Puzsér, aki nem akar rendszeresen mindenféle piti üggyel szerepelni a médiában. Azért ez érdekes mondat attól, aki még a VIVA Comet díjátadása közben is a magyar zenészeket csipkedte sajátos stílusban, és aki simán pózolt az SP-t éltető tinikkel.

Hol találkozhatunk még vele?

De természetesen Puzsérnak erre is megvan a maga magyarázata. „Ez egy kampány volt, ami most véget ért. Vége a Csillag Születiknek, az RTL Klub-os munkámnak, valamint az ezzel járó nagy nyilvánosságnak. Én pedig megyek vissza a saját kis hazai pályámra, a videoblogomban, a közösségi oldalamon továbbra is eljuttatom majd mondanivalómat az arra kíváncsiakhoz” – mondta a Borsnak Puzsér, aki nyáron is folytatja közönségtalálkozóit.

Hogy meddig tart a médiaböjt? Az ítész szerint őszig mindenképpen, de lehet, hogy az év végéig is.

Exit mobile version